berokinfo.com

Cum să trimită o ofertă pentru Scoala foto

Fotografi școlare sunt utilizate pentru anuare, evenimente sportive, bal de absolvire, și alte evenimente în cazul în care este nevoie de fotografii. In timp ce unele școli folosesc companii pentru aceste fotografii, altele pot permite indivizilor să plaseze oferte pentru acest tip de muncă. Înainte de a plasa o sumă licitată pentru a deveni un fotograf de școală, asigurați-vă că aveți echipamente profesionale de calitate, cum ar fi un aparat de fotografiat digital profesional de calitate, echipamente de iluminat și diverse fundaluri.

Ceea ce aveți nevoie

  • echipamente foto
  • propunerea de licitare
  • Crearea unei propuneri de licitare de fotografie complet cu fotografii de probă. Această propunere ar trebui să includă rata per elev, precum și ratele de zi cu zi de filmare pentru activități extrașcolare, cum ar fi evenimente sportive, evenimente speciale si festivaluri. Rata per elev ar trebui să fie determinată de numărul de elevi din districtul școlar. Districtele cu școli mai mari pot prezenta o rată mai mică per elev, în timp ce districte cu mai puțini elevi ar trebui să prezinte o rată ușor mai mare. Asigurați-vă că pentru a afirma că tariful este negociabil. Propunerea ar trebui să includă, de asemenea inventar echipamente foto, istoricul educațional și de experiență ca fotograf. Împreună cu informațiile menționate mai sus, includ fotografii de probă pentru a prezenta talentele tale ca fotograf școală. Aceste fotografii ar trebui să includă fotografii în stil Yearbook, sportive imagini de evenimente și fotografii sincer de studenți care ar putea fi, de asemenea, utilizate în anuarele.

  • Cercetare consiliile școlare în zona dumneavoastră. Asociația Națională a Școlare oferă o listă a tuturor asociațiilor din școli de stat, care oferă o listă a tuturor consiliilor școlare regionale. Notați informațiile de contact pentru districte școlare pe o rază de 100 de mile de acasă sau de studio.  • Contactați consiliile școlare de care sunteți interesat să trimiteți o ofertă de a, și întreba despre procesul de licitare. Cele mai multe table școlare permit doar fotografilor să liciteze pe o anumită perioadă de timp, în mod normal, înainte de începerea anului școlar. Aceasta este o profesie extrem de competitivă, astfel să fie pregătite pentru interviuri ample și de respingere.

  • Trimiteți propunerea dumneavoastră licitată oficială direct către consiliile școlare le-ați identificat. În cazul în care un consiliu de școală acceptă în prezent sumele licitate de fotografie, vi se va da instrucțiuni explicite în ceea ce privește modul în care să-și prezinte propunerea dvs. la bord. Ia notă, vi se poate cere să participe la o reuniune la bord școală pentru a depune oferta. După trecerea în revistă suma licitată, consiliul școlii vă va informa dacă este sau nu sunteți angajat pentru poziția.

sfaturi Avertismente

  • Ia-ți timp în curs de dezvoltare propunerea. Vorbiți cu directorii de școli locale în ceea ce privește cine să contacteze în cadrul consiliului școlii.
  • Niciodată nu se află pe o propunere privind experiența sau de formare. Aceste informații pot fi ușor cercetate, iar dacă minți, consiliul școlii nu va lua în considerare propunerile viitoare.
  • Foto studenți Imagine de credit de la dinostock Fotolia.com
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a te vinde într-o scrisoare de intentieCum de a te vinde într-o scrisoare de intentie
Cum se scrie un nume de ziar într-o scrisoare de intentieCum se scrie un nume de ziar într-o scrisoare de intentie
A scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă Agenția de ocuparea forței de muncăA scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă Agenția de ocuparea forței de muncă
Cum se scrie o scrisoare de intentie pentru un proiect de management de locuri de muncăCum se scrie o scrisoare de intentie pentru un proiect de management de locuri de muncă
Scrisori de intentie pe RedactareScrisori de intentie pe Redactare
Cum de a începe o scrisoare de intențieCum de a începe o scrisoare de intenție
Cum se scrie un loc de muncă de transfer Cerere ScrisoareCum se scrie un loc de muncă de transfer Cerere Scrisoare
Cum se scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă nu ai mai EfectuatCum se scrie o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă nu ai mai Efectuat
Cum se scrie o declarație de intenție de Sue ScrisoareCum se scrie o declarație de intenție de Sue Scrisoare
Despre Scrisori de intentieDespre Scrisori de intentie
» » Cum să trimită o ofertă pentru Scoala foto