berokinfo.com

Radiolog Media Salariu

Medical Universitatea Upstate definește un radiolog ca un tehnician care este instruit în a face proceduri cu raze X specializate în scopuri de diagnostic și citirea rezultatelor acestor proceduri. Radiologii lucrează cu precădere în domeniul asistenței medicale (unele operează echipamente de radiologie în alte medii, cum ar fi facilitățile de cercetare sau de operațiuni de verificare de securitate). Radiologii pot lucra într-o varietate de setări diferite în cadrul industriei de asistenta medicala. Salariile lor medii variază în funcție de locul în care lucrează, locurile de muncă specifice pe care le fac, nivelul de pregătire care le au, și nivelurile lor de experiență.

Salariu mediu

  • Potrivit Biroului US de Statistică a Muncii, salariul mediu pe oră pentru un radiolog mai 2008 a fost de $ 25.59. Câștigurile anuale medii pentru o persoană în această poziție din luna mai 2008 a fost de $ 53,230. Aceste cifre nu iau în considerare alte beneficii, cum ar fi de asigurare-angajator cu condiția medicală, fonduri de pensii de potrivire angajator, și beneficii educaționale.

Grilă de salarizare

  • Salariul pe oră low-end pentru un radiolog este de $ 16.87, sau 35400 $ pe an. Salariul pe oră high-end pentru un radiolog este de $ 36.04, sau un salariu anual de $ 74970. Aproximativ 25 la suta din radiologi cad sub clasificarea salariilor low-end și 25 la sută, scăderea în clasificarea salariilor high-end, la, în conformitate cu Diviziunea Biroul US de Statistică a Muncii de Statistică Ocupaționale ocuparea forței de muncă publicată în 2008.

Salariu de industrie

  • Radiologii sunt angajați în multe industrii, care se întind vocatiile medicale și științifice. Cele cinci industrii cu radiologi mai sunt angajate generale medic medico-chirurgical offices- centre medicale Spitale si diagnostic laboratories- de îngrijire ambulatoriu, și locuri de muncă guvernului federal. Salariul mediu pe oră pentru fiecare dintre aceste industrii de mai sus, din luna mai 2008, a fost de aproape 26 $ pe oră. Câștigurile medii anuale din luna mai 2008 pentru radiologi în toate aceste industrii a fost de aproximativ 53800 $, potrivit Biroului US Muncii Divizia de Statistică de Statistică ocupaționale ocuparea forței de muncă publicată în 2008.    BLS enumeră, de asemenea, primele cinci industrii care folosesc radiologi cu cele mai mari salarii: de cercetare științifică și dezvoltare servicii- colegii de muncă de birou servicii- servicii- administrativ, universități și schools- profesionale și spitale de specialitate (care nu includ abuzul de substanțe sau facilități psihiatrice). În luna mai 2008, salariul mediu pe oră pentru radiolog care lucrează în aceste industrii specifice au variat de la $ 30.57 la $ 27.17. Salariul mediu anual pentru ei a variat de la $ 63,580 la $ 56500.

Salariu de stat

  • Primele cinci state din mai 2008, care a angajat cele mai multe radiologi au fost Virginia de Vest, Rhode Island, Dakota de Sud, Kentucky, Tennessee și. Salariul mediu pe oră în aceste state au variat de la $ 20.03 în Virginia de Vest la $ = 23,26; în Tennessee. Câștigul salarial mediu anual a variat de la $ 41660, în Virginia de Vest la $ 48380 în Tennessee.

    Statele care au oferit cele mai mari salarii pentru radiologi au fost Massachusetts, Nevada, Maryland, New Jersey, si California. Salariul mediu pe oră pentru acele state au variat de la $ 32.33 în Massachusetts la $ 29.70 în California. Salariul mediu anual pentru aceste state au variat de la $ 62,240 în Massachusetts la $ 61780 în California, potrivit Biroului SUA de Statistică a Muncii.

Perspectivele de locuri de muncă

  • Pozitiile deschise pentru radiologi va creste cu aproximativ 15 la suta 2006-2016, potrivit Biroului de Statistică a Muncii. Radiologi care au mulți ani de experiență, sunt acreditate în mai mult de o zonă a câmpului, și sunt dispuși să se mute vor fi cele mai atractive pentru angajatori. Cele mai multe radiologi va continua sa lucreze in spitale, dar mai multe deschideri sunt de asteptat in birouri medic si centre de diagnostic, potrivit Biroului SUA de Statistică a Muncii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrieri de locuri de muncă de fabricațieDescrieri de locuri de muncă de fabricație
Descriere loc de muncă pentru un director executivDescriere loc de muncă pentru un director executiv
Fabricarea Descrierea postului InginerFabricarea Descrierea postului Inginer
Fișa postului unui operator de producțieFișa postului unui operator de producție
Tehnician de producție Descrierea postuluiTehnician de producție Descrierea postului
Producție Descrierea postului PersonalProducție Descrierea postului Personal
Ce locuri de muncă pot obține cu un grad CAD?Ce locuri de muncă pot obține cu un grad CAD?
Descriere loc de muncă pentru un șef de ProducțieDescriere loc de muncă pentru un șef de Producție
Principiul Inginer electric Descrierea postuluiPrincipiul Inginer electric Descrierea postului
Care sunt îndatoririle unui ofițer executiv?Care sunt îndatoririle unui ofițer executiv?
» » Radiolog Media Salariu