berokinfo.com

Descrierea postului de ingineri software

Design ingineri software și software de calculator de program. Acești profesioniști au adesea seturi de competențe care se califică-le să lucreze cu sisteme specifice, aplicații și arhitecturi de rețea. În această ocupație, utilizați abilități de depanare pentru a îndeplini concept design și funcționalitate Cerințe- abilități tehnice pentru a programa competențe Software- și gestionare să delege responsabilitățile echipelor de software pentru a finaliza proiectarea de software.

calificări

  • Cei mai mulți ingineri software câștiga o diplomă de licență în inginerie informatică, informatică, tehnologia informației sau o disciplină legate. oportunități de angajare și salariile pot fi mai mari pentru cei care obțin certificarea în produse software populare și tehnologii, cum ar fi Microsoft sau Cisco.

Proiecta

  • Pentru a proiecta un concept, acești specialiști lucrează cu manageri și directori unei organizații de a analiza și de a înțelege nevoile utilizatorilor ale software-ului. In timpul acestui proces, inginerii de software să pună în aplicare primele etape ale ciclului de viață software-ului de dezvoltare (SDLC). Aceasta include identificarea nevoilor noului sistem, analizarea cerințelor și crearea unui plan pentru software-ul proiectat.

Programare  • Cu toate că acești profesioniști lucrează cu programatori, cod, dezvoltatori și testeri de software pentru a dezvolta și testa software-ul de proiectare, acestea efectuează de multe ori de programare, de asemenea. În multe cazuri, inginerii de software pot fi implicate în programarea arhitecturală sau back-end, care este de programare legată de arhitectura sistemului informatic de a accepta noua aplicație software.

administrare

  • Un inginer de software supraveghează în mod obișnuit un proiect de dezvoltare de software, și asigură proiectul este finalizat în conformitate cu bugetele financiare și intervale de timp necesare. Aceasta poate include delegarea de programare și de testare responsabilități, precum și lucrul cu alte echipe organizatorice pentru educarea personalului cu privire la capacitățile de software și funcționalitate.

Salariu

  • Salarii pentru ingineri software Gama în funcție de locația geografică, educație și certificările obținute. Pe măsură ce tehnologia continua sa avanseze, ingineri software cu experiență, folosind cele mai noi tehnologii comanda salarii mai mari. Biroul SUA de Statistică a Muncii (BLS) a raportat mediana de 50 la suta dintre acesti profesionisti castigat intre $ 67,790 si $ 104,870 mai 2008.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce experiențe ai nevoie pentru a deveni un lucrător de îngrijire pentru copii?Ce experiențe ai nevoie pentru a deveni un lucrător de îngrijire pentru copii?
Cum să obțineți un loc de muncă ca un tester de spaCum să obțineți un loc de muncă ca un tester de spa
Cum să obțineți un loc de muncă fără mașinăCum să obțineți un loc de muncă fără mașină
Idei part time pentru mameIdei part time pentru mame
Interviu Întrebări pentru Îngrijire de Zi locuri de muncăInterviu Întrebări pentru Îngrijire de Zi locuri de muncă
Ce fotografii aveți nevoie pentru a lucra în îngrijirea copiilor?Ce fotografii aveți nevoie pentru a lucra în îngrijirea copiilor?
Beneficiile de îngrijire a copilului de muncaBeneficiile de îngrijire a copilului de munca
Cum pot deveni un Alaska Regele crab pescar?Cum pot deveni un Alaska Regele crab pescar?
Descrierea postului unui Daycare ProfesorDescrierea postului unui Daycare Profesor
Un obiectiv bun pentru a pune pe CV-ul meu dacă vreau să lucreze cu copiiUn obiectiv bun pentru a pune pe CV-ul meu dacă vreau să lucreze cu copii
» » Descrierea postului de ingineri software