berokinfo.com

Cum se aplica pentru WWE

WWE este o companie de wrestling profesionist, care sa extins în mai multe forme de media, inclusiv filme și televiziune realitate. Aplicarea pentru un loc de muncă cu WWE poate veni sub mai multe categorii, inclusiv posturi de drum, posturi corporative, poziții în departamentul lor de revista si fiind un wrestler real. Aproape fiecare proces este același, cu excepția a deveni un wrestler profesionist real, care necesită un proces diferit de a obține un loc de muncă. Nu poți fi doar final ventilatorul de lupte pentru a obține un loc de muncă în WWE, trebuie să aveți talentele și aptitudinile necesare pentru a îndeplini sarcina la îndemână.

Aplica pentru WWE Pozitii

 • Du-te la site-ul WWE Corporate. Acest site este diferit de site-ul standard, WWE deoarece are afaceri și informații mofturos, mai degrabă decât informații de divertisment.

 • Găsiți un loc de muncă titlu care se aplică abilitățile dumneavoastră. Alături de cunoștințe WWE, locuri de muncă necesită grade și experiență specifice. Majoritatea locurilor de muncă va necesita o licență în domenii specifice, cum ar fi de afaceri și de comunicații.

 • Trimite un CV care se concentreaza pe locul de muncă. O mare parte a obține un loc de muncă WWE este experiența personală, astfel evidențiați cât mai multă experiență posibil, în CV-ul tau.

 • Scrie ce vrei un loc de muncă în WWE și de ce ar trebui să te angajeze. Acest pas va ajuta să asigure un interviu si este una dintre cele mai importante părți ale procesului de aplicare. Concentrați-vă pe abilitățile în titlul de locuri de muncă și pot aplica bine la Universul WWE.

 • Păstrați interviu profesional la fel ca orice alt loc de muncă. Nu începe să vorbim despre Wrestlemania preferat sau Luptătorii. Tratati-l ca orice alt interviu de locuri de muncă și doar vorbesc despre tine wrestling pasiune dacă te pune întrebări despre el. • Live in sau in jurul zonei Stamford, Connecticut. Unele locuri de muncă pot necesita deplasări, dar sediul central si principala locatie pentru afaceri este în Stamford. sarcinile de serviciu pot cere angajaților să apară la orice oră din zi și o locație în apropiere se va face mult mai probabil pentru a obține locuri de muncă.

 • Aplică pentru a fi un wrestler

  • Înscrie-te pentru o școală de lupte. Diferite școli de luptă sunt situate în toată țara și să învețe toate elementele de bază esențiale în pro-wrestling.

 • Voluntar la evenimente lupte locale. Fie ca ajuta la set-up, să fie un arbitru sau ajunge la trântă meciuri, vă va construi experiență în afaceri și de a face contacte cu alți luptători profesioniști.

 • Construiește persona wrestling. Cheia pentru a atrage atenția de la companii mari ca WWE este de picioare afară și o personalitate unică vă va ajuta. Acest lucru va, de asemenea, să câștige fani și cuvânt din gura prin comunitatea de lupte.

 • Se aplică pentru organizațiile de lupte mai mari. Florida Championship Wrestling și inel de onoare sunt două organizații care mai multe Luptătorii sus și vine participa. Construiește-ți de drum prin rândurile pentru a obține atenția și titluri.

 • Participa la un meci try-out pentru WWE. Un meci try-out apare de obicei inainte de un show live ca WWE Raw sau SmackDown. Vei înfrunta un antrenor WWE / wrestler și au o șansă de a scoate în evidență abilitățile dumneavoastră pentru un public WWE live. Acesta este cel mai bun mod de a obține un loc de muncă în WWE.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa devii un inginer WirelineCum sa devii un inginer Wireline
  Management de proiect și planificareManagement de proiect și planificare
  Asistent Inginerie Civilă Tehnic Descrierea postuluiAsistent Inginerie Civilă Tehnic Descrierea postului
  Descrierea postului unui inginer de întreținere PreventativeDescrierea postului unui inginer de întreținere Preventative
  Ce fel de loc de muncă pot obține cu o diplomă în inginerie electrică?Ce fel de loc de muncă pot obține cu o diplomă în inginerie electrică?
  Engineering Manager de proiect Descrierea postuluiEngineering Manager de proiect Descrierea postului
  Inspecția Descrierea postului InginerInspecția Descrierea postului Inginer
  Principiul Inginer electric Descrierea postuluiPrincipiul Inginer electric Descrierea postului
  Cum sa devii un inginer militarCum sa devii un inginer militar
  Sisteme principale Descriere Inginer de locuri de muncăSisteme principale Descriere Inginer de locuri de muncă
  » » Cum se aplica pentru WWE