berokinfo.com

Cum se determină prețul de expediere

Când imaginind ratele de transport maritim, greutatea, dimensiunea și destinația determina cât de mult plătiți pentru a trimite pachetul. Dacă expediați articole în mod regulat, investind într-o scară de greutate ar putea să vă economisi bani. Dacă nu dețineți o scară, cel mai bun curs de acțiune este de a lua pachetul de la oficiul poștal și l-au cântărit înainte de a decide ce serviciu de a utiliza. Casetele forfetare oferite de Statele Unite Postal Service sunt, uneori, cea mai bună alternativă. Dacă elementul se va potrivi într-o cutie de rată fixă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o greutate de un articol de până la 70 de lire sterline pentru a face cumpărături oriunde în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, truc este montarea elementul într-o cutie forfetară.

Ceea ce aveți nevoie

 • Pachet
 • Stilou
 • Notepad
 • Pachetul elementul cu materiale ușoare suficient de robust pentru a proteja elementul pe care îl trimiteți. De exemplu, folie cu bule cântărește mai puțin de hârtie de ambalaj.

 • Se cântărește și se măsoară pachetul. Se măsoară pachetul de înălțime, lungime și lățime sau măsoară lungimea și circumferința. Chinga de torace este de măsurare în jurul pachetului (de sus, de jos și părțile laterale). Adăugați lungimea și circumferința.

 • Alegeți dacă doriți pentru a trimite e-mail prioritate pachet sau colet poștal. prioritate mail ajunge la destinație mai repede decât colet poștal, dar costă mai mult. • Selectați orice servicii suplimentare, cum ar fi asigurarea și confirmarea de livrare. Adăugați costul de asigurare, confirmare de primire sau o confirmare semnătură. Servicii suplimentare ridica prețul de transport maritim. Fara confirmare de primire, de asigurare și confirmarea semnăturii ar putea costa la fel de mult ca 4 $ mai mult.

 • Utilizați site-ul USPS calculator pentru a determina ratele de transport maritim și de a economisi bani, dacă imprimați poștale utilizând calculatorul on-line. Dacă nu intenționați să imprimați poștale le puteți utiliza în continuare calculatorul on-line pentru a găsi costul pentru a navei un element cu sau fără servicii suplimentare. Veți avea nevoie de măsurători și greutatea de la pasul 2 atunci când se utilizează calculatorul USPS.

 • Adauga costurile de manipulare la costurile totale de transport, dacă vrei să știi cât de mult va costa pachetul de fapt, pentru a navei. Costurile de manipulare sunt prețul materialelor cutie, bandă și ambalaj utilizate pentru a materialului. Cu toate că expeditorul nu plătește aceste costuri direct la birou, acestea sunt încă out-of-costurilor de buzunar.

 • sfaturi Avertismente

  • cutii forfetare și cutiile poștale de prioritate sunt gratuite de la USPS.
  • Foto Credit Karton mit imagine Luftposter de Marem din Fotolia.com
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a trimite pachete la un Post Office BoxCum de a trimite pachete la un Post Office Box
  Ce este certificat Mail?Ce este certificat Mail?
  Cum se calculează costurile de expediere către CanadaCum se calculează costurile de expediere către Canada
  Cum de a trimite Mail inregistratCum de a trimite Mail inregistrat
  Cum de a trimite cadouri in Marea Britanie din SUACum de a trimite cadouri in Marea Britanie din SUA
  Cum să Mail un pachet UPSCum să Mail un pachet UPS
  Cum se calculează International Poștale RataCum se calculează International Poștale Rata
  Ce fel de e-mail nu poate fi expediat la P.O. Cutii?Ce fel de e-mail nu poate fi expediat la P.O. Cutii?
  Cum se calculează Priority MailCum se calculează Priority Mail
  Listă de obiecte ADMISIBILE Puteți trimite prin serviciul poștal din SUAListă de obiecte ADMISIBILE Puteți trimite prin serviciul poștal din SUA
  » » Cum se determină prețul de expediere