berokinfo.com

USPS Opțiuni internaționale de expediere

Statele Unite ale Americii Serviciul Poștal (USPS) oferă livrare poștale în Statele Unite și în întreaga lume. Există mai multe opțiuni de expediere atunci când pachetele de corespondență din Statele Unite ale Americii pentru locații internaționale. Costul serviciului internațional prin intermediul USPS va varia în funcție de destinație.

Garanție Global Express

Pachete de garantare Global Express sunt livrate prin FedEx Express într-una până la trei zile la peste 190 de țări și teritorii din întreaga lume. Aceste pachete dispun de o garanție de bani înapoi în cazul în care nu au fost livrate înainte de data sau garantate. Track și de livrare de confirmare de confirmare este disponibil pentru aceste pachete. Pachetul este acoperit de până la 100 $ de asigurare împotriva daunelor, pierderea sau jefuire gratuit cu asigurări suplimentare disponibile pentru până la 2499 $ în majoritatea țărilor. Aceste pachete trebuie să fie mai mică de 70 de lire sterline, cu o lungime mai mică de 46 de inci, cu o lățime mai mică de 35 inci și o înălțime mai mică de 46 inci. Elementele care pot fi livrate folosind această metodă va varia în funcție de țara de destinație.

Express International Mail

Express International Mail oferă serviciu garantat în China, Australia, Hong Kong, Coreea, Republica Coreea de Sud, Irlanda de Nord, Spania, Franța (cu excepția Monaco și Corsica), Japonia, Marea Britanie și Singapore. Opțiuni de ambalare includ pachetul personal sau cutii plate de transport maritim rata. Pickup se poate face de către operatorul sau prin ridica la cerere, în cazul în care livrarea este sensibil la timp. asigurare poștale de garantare este oferit separat și are anumite limitări, inclusiv pachete pot fi livrate. Garanția privind taxele poștale variază în funcție de destinație și în ziua de corespondență. pachetele militare sunt excluse din limitările impuse serviciului de garanție.

Prioritatea Mail International

Prioritatea Mail International este limitat la pachete de 70 de lire sterline sau sub nave și la 190 de țări și teritorii. Serviciul oferă acces la pachetul de urmărire on-line, cu excepția plicurilor rată fixă ​​sau cu prioritate de mail cutii internaționale forfetare. Opțiuni de preluare Pickup includ transport gratuit, picătură off-uri la oficiile poștale sau pot fi predate operatorului dvs. de e-mail. Asigurare nu este disponibil pentru e-mail prioritate internațională în plicuri forfetare și numai de asigurare limitată este disponibilă pentru livrări variabile caseta de rate către anumite țări.

Primul-Class International Mail

Prima clasă de e-mail internațională este limitată la patru pachete de lire sterline și în întreaga lume. e-mail inregistrat este oferit pentru o taxă suplimentară, dar nici o asigurare este disponibil. Confirmare de primire pot fi adăugate în cazul în care e-mail înregistrată este achiziționat. Servicii suplimentare, inclusiv de livrare restricționat și certificatul de corespondență sunt, de asemenea, disponibile pentru o taxă suplimentară în cazul în care serviciul de poștă recomandată este achiziționat. Prețurile alerga la nivelul de 75 de cenți pentru un plic livrat în Canada.

Airmail International PrioritateAirmail International Priority oferă postei internațional în vrac pentru întreprinderi. Pachetele trebuie să fie mai mică de 4 lire sterline pe pachet pentru a beneficia de acest serviciu. Greutatea totală a care urmează să fie trimise trebuie să fie de cel puțin 50 de lire sterline pe corespondență, în scopul de a utiliza airmail prioritate internațională. Adresa de livrare pe mail trebuie să fie în limba engleză sau să aibă traducerea în limba engleză enumerate în câmpul de adresă de retur. În cazul în care traducerea în limba engleză nu este cunoscută adresa trebuie să fie enumerate în caractere latine în scopuri de livrare. Toate mesajele trebuie să enumere adresa de returnare sau nu va fi livrat.

Surface International Air Lift

International Lift Surface Air (ISAL) ofera e-mail în vrac și oferă reduceri de volum. Mail livrat de ISAL este livrat pe calea aerului, în țara de destinație fără opriri între locațiile. Poșta nu este marcat sau ștampilat de serviciul poștal, astfel încât nu există alte decât cele pe care le adăugați la pachetul marcaje. Trebuie sa expedieze cel putin 50 de lire sterline pe poștală pentru a profita de acest serviciu. Toate mesajele undeliverable este returnat la adresa de retur listate pe pachet gratuit.

Afaceri Internaționale Răspuns

International Business Răspuns consumabile proprietarii de afaceri cu taxe poștale plătite carduri de răspuns și plicuri. Aceste card și plicuri sunt pre-abordate cu informațiile de returnare de afaceri și preplătite, astfel încât clienții trebuie doar să plaseze elementul în e-mail. Răspunsurile internaționale de afaceri sunt returnate prin poșta aeriană, astfel încât elementul de răspuns nu are opriri între destinatar și tu. Poștale este evaluată numai pentru elementele care sunt returnate.

Airmail M-Bags

Airmail M-Bags vă permite să trimiteți materiale tipărite care nu sunt scrise de mână sau dactilografiate. Serviciul poștal definește materiale ca cele care dispun de cuvinte, caractere, litere, imagini, cifre sau orice combinație a acestor elemente imprimate pe hârtie imprimată. Nu există nici un minim de greutate cu Airmail M-Bags, dar pachete de 11 de lire sterline sau mai puțin sunt obligați să plătească taxa de 11 lire. Pachetele nu poate cântări mai mult de 66 de lire sterline iar eticheta postei PS 158 trebuie să fie atașat la gâtul tuturor pachetelor înainte de preluare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a comunica mai bine cu oameniCum de a comunica mai bine cu oameni
Scrise eficiente și comunicare oralăScrise eficiente și comunicare orală
Cum de a face vocea ta un pas mai mare în mod naturalCum de a face vocea ta un pas mai mare în mod natural
Ce locuri de muncă pot obține cu un grad Lingvistică?Ce locuri de muncă pot obține cu un grad Lingvistică?
Descriere loc de muncă pentru un logopedDescriere loc de muncă pentru un logoped
Cauzele muțenieCauzele muțenie
Care sunt lucrurile să fie amintit în Doing vorbire Corului?Care sunt lucrurile să fie amintit în Doing vorbire Corului?
Lista de locuri de muncă care implică limbiLista de locuri de muncă care implică limbi
Care sunt elementele de comunicare interpersonală?Care sunt elementele de comunicare interpersonală?
Cum să vorbești mai repedeCum să vorbești mai repede
» » USPS Opțiuni internaționale de expediere