berokinfo.com

Nivelul de venit se califica pentru Pell Granturi

Pell Granturile sunt federale Departamentul de finanțare Educație pentru studenții de colegiu din SUA ale căror venituri familiale se încadrează în parametrii specifici. Elevii nu trebuie să ramburseze Pell ajutoare financiare și pot fi eligibile pentru a primi unul în fiecare an în care sunt în colegiu. Unii elevi se pot califica pentru două pe an Pelete. Guvernul plătește fondurile direct la școală pentru a aplica pentru costurile educaționale.

calificări venituri

  • Pell Granturi, spre deosebire de multe burse, sunt bazate pe nevoie, mai degrabă decât finanțarea pe bază de merit. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să demonstreze o medie de grad înalt punct sau capacitatea atletice de a se califica. Principalul factor determinant al premiilor Pell este venitul anual familiei. Cel mai mare număr de granturi Pell - mai mult de 500.000 - în anul școlar 2007-2008 au fost acordate studenților ale căror venituri de familie a fost de aproximativ 20.000 $ pe an. Cu toate acestea, mii de studenți cu un venit familial de mii $ 50 la $ 60 pe an, a primit, de asemenea, Pell Granturi.

Cum se determină dacă vă calificați

  • Motivul pentru cerințele de venit pentru Pell Granturile sunt dificil de identificat se datorează faptului că finanțarea Pell este fundamentul unui pachet de ajutor de federal student care rezultă din cererea gratuit fiecărui solicitant pentru ajutor federal student de depozit (FAFSA). Pachetul de asistență de finanțare colegiu poate include împrumuturi pentru studenți și ocuparea forței de muncă de muncă studiu plătit în plus față de Pell Grant, în funcție de situația financiară a unui student. FAFSA calcule factor în alte date, în plus față de venit pentru a determina EFC fiecărui solicitant, sau contribuție de familie așteptată. Astfel de informații ca numărul de persoane aflate în întreținere pot afecta cifrele anuale de venit. calculatoare Federal Student ajutor deduce suma EFC din școlarizare și cheltuielile specifice asociate cu alegerea colegiu elevului pentru a determina valorile de atribuire financiare.

Factori financiare Nu este inclus  • Deoarece FAFSA este o formă standardizată ca milioane de elevi prezintă în fiecare an, aceasta nu ia în considerare astfel de factori financiari, caz special la fel de mare raportul unei familii datorie-venit sau modificări recente în situația veniturilor unei familii care nu sunt reflectate în declarația fiscală a anului anterior. Unele venituri pe care familiile nu trebuie să prezinte un raport privind FAFSAs includ beneficii neimpozitate de securitate socială pe care le primesc și creditul veniturile din activități (EIC) de la IRS. Aceste excepții pot avea un efect pozitiv asupra pachetului de ajutor financiar al studentului.

Pell Grant Suma

  • Individul Premiul maxim Pell Grant pentru anul academic 2010-2011 a fost de $ 5,550. În ianuarie 2011, președintele Barack Obama a anunțat o finanțare care se va asigura că suma crește în fiecare an până în 2019, în conformitate cu creșterea costurilor de trai. Până în acel an, premiul maxim Pell pentru fiecare individ ar ajunge la $ 6,900.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se calculează Acțiuni Media RemarcabilCum se calculează Acțiuni Media Remarcabil
Ce este un capital vărsat Cont stoc mandat?Ce este un capital vărsat Cont stoc mandat?
Vs. valoare intrinseca Metoda Fair valoare de piataVs. valoare intrinseca Metoda Fair valoare de piata
Sunt acțiuni de stoc întotdeauna disponibile?Sunt acțiuni de stoc întotdeauna disponibile?
Prezentarea Warrant stoc pe o BalanțăPrezentarea Warrant stoc pe o Balanță
Capitalului propriu Vs. stoc Vs. AcțiuneCapitalului propriu Vs. stoc Vs. Acțiune
Cum se calculează valoarea acțiunilorCum se calculează valoarea acțiunilor
Nu Dividendele stoc Creșterea capitalului propriu al actionarului?Nu Dividendele stoc Creșterea capitalului propriu al actionarului?
Book Value vs. valoare de piataBook Value vs. valoare de piata
Cash la piață Cap RaportulCash la piață Cap Raportul
» » Nivelul de venit se califica pentru Pell Granturi