berokinfo.com

11 alimente siguranþã ar trebui sã Fry

Mirror Mirror pe perete, care alimente neobișnuit de delicioase prajite este "echitabil"-est-le pe toate? E ceva atât de divin decadentă despre alimente prajite adanci pe care nu le putem rezista. Când a fost ultima dată când ați spus "Nu multumesc" la un prăji francez de aur, crocant? În timp ce multe dintre favoritele noastre prajite sunt cel mai bine la stânga la Statewide festivitățile de stil carnaval le cunoaștem cu toții și dragoste, cu un pic de timp și o mulțime de ulei fierbinte, puteți face unele tratează delicioase prajite la domiciliu. Iată o colecție de alimente uimitoare prăjit, hrana beat, sudul și îndrăzneala.

Noi nu`t know what this is, but it`s fried so it must be good.

Pune jos câinele de porumb. Îndepărtează de prăjituri în formă de pâlnie. Este timpul ai încercat ceva remarkable- ceva de la mit. Așa e, oameni buni. Este timpul pentru a învăța cum să facă dreapta cocs prăjit în propria bucătărie. Gelatinoasă gustare Coca-Cola-perfuzat a câștigat "cele mai creative" titlu la State Fair Texas din Dallas, iar de atunci, acest deliciousness prăjit în ulei sa răspândit peste tot în țară. Acest tratament nu delicioase este de fapt atât de greu pentru a face, așa că condimenta următoarea gustare, și se prăjește niște Coca-Cola!

Un clasic american a făcut chiar mai clasic american de obtinerea prăjit.
eHow - Cum sa faci Coca-Cola prăjit

Adânc unt de arahide prăjite și jeleu, ai spus? Asta e corect. E o nebunie la limita, dar ceea ce ai atunci când adânc prăji clasic copilărie este aur curat de tip sandwich. Este crocante, crocantă, ooey și Goey. Este sigur de a aduce un zâmbet pe fața ta, și are un gust uimitor cu un pahar rece ca gheața de lapte. Indrazneste sa fii diferit, și se prăjește următoarea PB&J!

prăji adânci următoare PB & amp; J!
Culinaria Leite - imersat unt de arahide jeleu Sandwich

Fii încă inima mea - literalmente! chifteluțe prăjite unt sunt o creație nesfinți preparat exact așa cum s-ar putea aștepta: Golf de dimensiuni cu bile cupe de unt biciuit, laminate într-un aluat dulce, aromat cu zahar sau orice mintea poate veni cu, aruncat într-o friteuză și a servit tubulatura fierbinte. Da. Asta e. Fried unt. Te provoc. Am dublu câine îndrăznești!

prăji adânc bile unt dacă îndrăznești.
Doar un vârf de cuțit - Fried Unt adânc

Gustările sunt cele mai bune, iar unele dintre cele mai bune gustări au ceva de a face cu brânză de capră. Această brânză iute, picant, dulce și sărat poate lua orice Munchy obișnuită și să-l minunat. Dar știați că ar putea face brânză de capră atât crocant și cremos? Asta e corect. brânză de capră este breadable, și, prin urmare, friabile! Cu o crustă zesty și un interior neted, cald și gustoase, aceste mușcături sunt sigur de a se trezi următoarea petrecere sau o gustare de timp.

Prăjească niște brânză de capră pentru petrecerea ta viitoare!
Pe cei flămînzi mouse-ul - Brânză de capră crocantă Fried

Creative? Ridicol? Dincolo de înțelegerea umană? Toate aceste lucruri cuprinde ceea ce este prăjit guma de mestecat. Deși nu este de fapt nici o bulă reală gumă vorbesc de la acest fel de mâncare, există o întreagă gamă de aromă de gumă de mestecat și lucruri parfumate, care au fost prăjite, drizzled și imersate pentru a face acest pic de realitate lore prăjit.

Esti destul de curajos pentru a încerca guma de mestecat fript?
Gawker - imersat Bubblegum

Du-te mare sau du-te acasă, băieți. Puteți merge imens cu aceste Oreos prăjiți. E puțin mai bine decât acestea, una dintre mâinile în jos, tastiest tratează de toate prăjit. Înmuiate în aluat de clătite, apoi prăjit, Oreos prajite sunt păcătoșenie decadente, delicioase, scrumptious, udare gura, și minte suflare. Din fericire, nu aveți nevoie să așteptați următorul târg de stat pentru a obține stabili dumneavoastră. Sunt de fapt foarte ușor de a face! Partea cea mai grea este păstrarea lor în jurul valorii de!

Adânc prăjirea acești băieți răi va fi cel mai bun lucru pe care îl`ve done all year.
Kirbie Pofte - Fried Oreos

Pui bacon prăjit suna exact ca ceea ce este. În timp ce unii ar putea argumenta că există puțin mai bine decât slănină, e ceva ciudat ademenitor despre bacon ponosită și prăjit. Super crocant minune, ultra-bacon Y, care este pui bacon prăjit a ajuns să fie, mâinile în jos, una dintre cele mai bune lucruri pentru a ieși din orice târg de stat încă, și este extrem de ușor de a face în propria bucătărie. Încercați-l, de ce nu? Nu vei uita la bacon simplu la fel din nou.

Pui bacon prajit este bomb.com
Kissing Suzy Kolber - pui prăjit Bacon

Trăiască roșu, alb și albastru! Și prăjit bere! Adică, ceea ce ar putea fi mai distractiv și mai mult „decât Merican de băut bere? Consumul de bere, în mod evident. inventator prăjit în ulei de bere lui, Mark Zable, spune: „Are gust ca ai luat o mușcătură de aluat covrig cald și apoi a luat un pahar de bere." Dar, în loc de a manca aluat covrig și apoi să ridice paharul greu și se deplasează buzele tale să bea bere, poți face totul într-o singură mișcare rapidă și ușoară. E ca un buzunar fierbinte, care va primi beat!

Impress pantalonii de pe prietenii tăi și se prăjește adânci niște bere.
Bere prăjit - Gawker

V-ați întrebat vreodată ce gust un imersat Cadbury Crème ou ca? Ei bine, dacă ai, nu esti singur. De fapt, mulți oameni au întrebat ce ar fi ca pentru a pune unul dintre cei infamului Paște tratează într-o friteuza, și cuvântul are ca ei ies o crocant, ooey, capodopere gooey de bucurie cerească. Serios. Direct din cer.

În cazul în care Cadbury ou nu a fost`t awesome enough on its own, try it fried.
Ceva swanky - imersat Cadbury Oua

Pizza este unul dintre cele mai bune alimente pe planeta Pământ, nu doubt- dar știați că ai putea aluat si prajiti-l? Minte suflare, nu-i așa? , pizza adânc prăjit nu numai modificări clare și aerisite în gust, dar și în nutriție. În timp ce o felie de pizza prăjit în ulei nu poate fi ceva care ar trebui să aibă mai mult de o dată pe săptămână, sau chiar o dată pe an, experiența este una care este greu de învins. Scrumptious!

Bătute și profundă pizza prăjit? Îhî. Vino la mama!
Eats grave - Tempura imersat Pizza

Există o mulțime de cuvinte care pot fi folosite pentru a descrie muraturi prăjit în ulei. Astringent. Crocant. Lasă gura apă. Dar poate că există un cuvânt care surprinde cel mai bine favorit sud: dependență. Încercați-le cu un sos de mărar scufundare și niciodată nu va merge înapoi la cartofi din nou. Nu e de mirare prăjit murături sunt atât de populare în Europa de Sud!

Acolo`s little better than a crunchy fried, sour pickle. Try them at home.
Ambrosia Life - Murături imersat
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre tangerine și ClementineDiferența dintre tangerine și Clementine
Florida, Orange Care copacFlorida, Orange Care copac
Pomi fructiferi pentru Southwest FloridaPomi fructiferi pentru Southwest Florida
Stors Orange suc concentrat vs pentru Easy Orange puiStors Orange suc concentrat vs pentru Easy Orange pui
Copaci cu galben si fructe Big SpiniCopaci cu galben si fructe Big Spini
De ce Portocale crăpat pe copac?De ce Portocale crăpat pe copac?
Când sunt portocalele Coapte?Când sunt portocalele Coapte?
Diferența dintre portocali & LemonDiferența dintre portocali & Lemon
Cum să identifice Copaci Florida fructeCum să identifice Copaci Florida fructe
Cele mai bune pomi fructiferi să crească în California de SudCele mai bune pomi fructiferi să crească în California de Sud
» » 11 alimente siguranþã ar trebui sã Fry