berokinfo.com

Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?

Donarea rochia de nunta ta poate fi o modalitate de puternic pentru a ajuta la mirese cu venituri mici și organizații non-profit semnificative deopotrivă.
Donarea rochia de nunta ta poate fi o modalitate de puternic pentru a ajuta la mirese cu venituri mici și organizații non-profit semnificative deopotrivă. (Imagine: frumoasa imagine rochie de mireasa de Paul Retherford de Fotolia.com)

După rochia de nunta ta a servit scopul său în ziua ta cea mare, organizații non-profit mission minte poate da un motiv pentru a nu pentru a stoca rochia într-un dulap întuneric pentru anii ce vor urma. Dacă vă simțiți ca donarea rochia ta pentru o cauză bună St Louis, aveți mai multe opțiuni pentru plata acesteia înainte.

Federația Evreilor din St Louis

Federația Evreilor din St Louis opereaza G`mach, o „societate liberă-împrumut“ pentru rochii de mireasa, rochii de domnisoare de onoare, rochii mama-of-the-mireasa si mama-of-the-mirele la o locație centrală în St Louis . Dacă doriți să donați la G`mach, apel (314) 862-7537 sau e-mail la [email protected]

Proiectul Metro St Louis Cenusareasa

Sponsorizat de către Consiliul Județean comunitar St. Charles, Cenușăreasa Proiectul Metro St Louis accepta donații de rochii de bal și alte rochii pentru evenimente speciale. Femeile care se face referire la Proiectul Cenușăreasa de către consilieri de orientare sau de alte agenții sunt în măsură să utilizeze rochii. Puteți afla mai multe despre Proiectul Cenușăreasa prin apelarea (636) 978-2277 sau email [email protected]

Mirese impotriva cancerului de sanMirese impotriva cancerului de san este un roadshow național de călătorie de rochii de mireasa donate, veniturile de care beneficiază pacienții cu cancer de san metastatic. Donațiile pot fi trimise la:

Efectuarea amintiri Breast Cancer Foundation 4252 SE International Way Suite J Milwaukie, OR 97222 503-491-8091 bridesagainstbreastcancer.org

Cu toate acestea, mirese împotriva cancerului de sân acceptă numai rochii care sunt în vârstă de mai puțin de cinci ani. Pentru alte organizații naționale care vor accepta donației rochia de mireasa, a se vedea link-ul de resurse pentru a DonateMyDress.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a păstra curat păruluiCum de a păstra curat părului
Cum se spală o încleiate în părul WeaveCum se spală o încleiate în părul Weave
Cum de a repara uscat Tangled parCum de a repara uscat Tangled par
Cum să Îndreptați o Weave parCum să Îndreptați o Weave par
Cum se Braid par să sew într-un Weave cu breton SideCum se Braid par să sew într-un Weave cu breton Side
Cum se sew într-un Weave pentru o coadă de calCum se sew într-un Weave pentru o coadă de cal
Șampoanelor care Curl parȘampoanelor care Curl par
Cum se Silk Wrap paruluiCum se Silk Wrap parului
Cum se ajunge Creț Out of Weave parCum se ajunge Creț Out of Weave par
Cum sa sew Într-un complet Weave Track cu nici un par expusCum sa sew Într-un complet Weave Track cu nici un par expus
» » Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?