berokinfo.com

Cum să doneze în scopuri caritabile rochii de mireasa

Desi o rochie de mireasa este una dintre cele mai importante și memorabile articole de îmbrăcăminte o femeie va cumpăra, este purtat doar o singură dată. După ziua cea mare este de peste, o mireasa este cel mai probabil, va împinge rochia ei într-un dulap sau un pod. În loc de a ascunzindu rochia ta departe și în speranța că poate într-o zi, un membru al familiei va purta, ajuta pe alții prin donarea rochia de mireasa la o organizație de caritate. Femeile care altfel nu ar putea permite o rochie frumoasă poate achiziționa a ta, iar donația este deductibilă fiscal, de asemenea.

 • Decideți dacă doriți să donați rochia ta la un magazin de caritate local sau dacă există o anumită cauză pe care doriți să le susțină. Mirese impotriva cancerului de san (bridesagainstbreastcancer.org) folosește halate donate pentru a acorda dorintele femeilor cu cancer de san, si Miresei Gradina (bridalgarden.org) ajută la Serviciul Sheltering arme pentru copii, care oferă educație pentru copiii din New York City.

  Vizitați Goodwill local, Armata Salvării sau magazine cumpătare bisericii pentru a solicita informații cu privire la donații rochie de mireasa.

 • Păstrați stilul și vârsta rochia ta în minte atunci când selectarea unui organizație- o rochie 1980, cu mâneci pufosi uriașe este, probabil, nu va fi de mare folos pentru o mireasa moderna. Mirese impotriva cancerului de san, de exemplu, acceptă numai rochii de mireasa din 2005 sau mai târziu. rochii vintage sunt mai susceptibile de a fi acceptate de către grupuri, cum ar fi fondul comercial sau Armata Salvării. • Verificați cu organizarea specifică sau magazin de caritate pentru regulile de donare. Poate fi necesar să completați un formular pentru a include cu roba, inclusiv prețul de achiziție, proiectantul și anul.

 • Ia rochia să fie curățat profesional înainte de a trimite-l la o organizație de caritate, mai ales în cazul în care este pătat cu alimente sau machiaj.

 • Obține o chitanță pentru rochia odată ce acesta este lăsat sau expediat la caritate. Păstrați acest lucru în scopul deducerii fiscale.

  • Foto credit Michael Blann / Digital Vision / Getty Images
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Care sunt îndatoririle Tatălui mirelui?Care sunt îndatoririle Tatălui mirelui?
  Cum de a planifica o nunta plajă micăCum de a planifica o nunta plajă mică
  Etiquette Invitație pentru un bar deschisEtiquette Invitație pentru un bar deschis
  Cadouri de nunta de la părinții mireluiCadouri de nunta de la părinții mirelui
  Cum sa te imbraci pentru o nunta militareCum sa te imbraci pentru o nunta militare
  Cum de a avea o nunta gratuitCum de a avea o nunta gratuit
  Idei de nunta de noapte dormitorIdei de nunta de noapte dormitor
  Reguli Etiquette pentru voaluri de nuntăReguli Etiquette pentru voaluri de nuntă
  Cum de a planifica o nunta marinăCum de a planifica o nunta marină
  Ce poate băieței face pentru a fi o parte a ceremoniei de nunta?Ce poate băieței face pentru a fi o parte a ceremoniei de nunta?
  » » Cum să doneze în scopuri caritabile rochii de mireasa