berokinfo.com

Cerințe de licență Colorado pentru o căsătorie prin proxy

Dacă și logodnicul dumneavoastră vă găsi într-o situație în care unul dintre voi nu poate fi prezent la ceremonia reală căsătorie, s-ar putea fi căsătorit prin procură, ceea ce înseamnă că un al treilea stand-in parte poate lua locul și să livreze juramintele pentru absente mireasa sau de mire.


Cu toate acestea, dacă vă aflați în această situație, este important să se știe că există doar patru state din țară, care permit astfel de casatorii: Colorado, California, Texas si Montana. Și fiecare dintre aceste state-proxy permisive are propriul set de legi și cerințe pentru o astfel de căsătorie.


Dacă ați ales pitoresc fundalul Rocky Mountain din Colorado pentru căsătorie prin proxy, va trebui să cunoască legile și cerințele specifice privind licențierea proxy în această stare.

single Proxy

 • Statul Colorado va emite o licență pentru și să recunoască o căsătorie "solemn" printr-un judecător de pace sau de lider religios înzestrat cu puterile solfegierea căsătoriei de către stat atât timp cât una dintre părți căsătorite este prezent și partidul absentă este reprezentată de către o terță parte proxy.

  Aceasta diferă de la Montana, prin aceea că acea stare permite marriages-- dublă proxy în cazul în care niciuna dintre părți nu trebuie să fie prezent.

  Și, spre deosebire de California - care permite doar căsătoria prin procură din cauza serviciului militar - Colorado permite căsătoria prin procură pentru cei care sunt absenți din cauza unei boli, încarcerarea sau serviciul militar.

Dovada Absenteismul

 • În Colorado, părțile fiind căsătoriți trebuie să facă dovada față de preotul lor, rabin, imam, judecător de pace, etc că există o nevoie reală de căsătorie să fie efectuată prin procură. Această necesitate poate fi satisfăcută prin prezentarea de documente militare, penale sau de sănătate.  Cu toate acestea, în cazul în care partidul solemnizing nu este convins de necesitatea căsătoriei prin procură, acestea pot refuza să efectueze ceremonia.

  Dar există un recurs legal pentru un astfel de refuz. Părțile care au fost refuzat o căsătorie cu privire la aceste motive pot contesta decizia în Colorado District Court.

  După o căsătorie prin procură este finalizată, o licență de căsătorie va fi depusă de către biroul grefierului județean și înregistrarea și căsătoria va fi recunoscută de stat ca o căsătorie legală.

Casatorii interzise

 • Colorado, la fel ca toate statele, nu permite căsătoriile între anumite părți, iar aceste interdicții se aplică căsătoriei prin procură.

  În Colorado, nici o persoană nu poate fi căsătorit în cazul în care sunt în prezent căsătorit cu o altă persoană.

  Nici o persoană nu se poate căsători cu un strămoș (adică tată / fiică, mamă / fiu, bunic / nepoata, bunica / nepot). În mod similar, nici un frate și soră se poate căsători (indiferent dacă relația lor este plin sau jumătate din sânge). Aceste restricții se aplică și în cazul căsătoriilor între unchi și mătuși pentru nepoții și nepoatele - cu excepția cazului permis de personalizat aborigene.

  Începând din iunie 2010, căsătoria în Colorado este definită ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se formatează un program de nuntaCum se formatează un program de nunta
Cum sa faci o Snowflake Din plastic Pop IneleCum sa faci o Snowflake Din plastic Pop Inele
DIY nunta Șabloane programDIY nunta Șabloane program
Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?
Vs. Platinum White Gold Inele de logodnaVs. Platinum White Gold Inele de logodna
Sensul unei fete de flori într-o ceremonie de nuntă în SUASensul unei fete de flori într-o ceremonie de nuntă în SUA
Proceduri de nunta Ceremonia & EtiquetteProceduri de nunta Ceremonia & Etiquette
Cum implicarea copiilor în cadrul unei ceremonii Jurământ ReînnoireaCum implicarea copiilor în cadrul unei ceremonii Jurământ Reînnoirea
Ce poate băieței face pentru a fi o parte a ceremoniei de nunta?Ce poate băieței face pentru a fi o parte a ceremoniei de nunta?
Nunta Etiquette Invitatie pentru Listarea parintii mireluiNunta Etiquette Invitatie pentru Listarea parintii mirelui
» » Cerințe de licență Colorado pentru o căsătorie prin proxy