berokinfo.com

Sign Idei pentru un eveniment WWE Wrestling

Când scor bilete pentru un eveniment World Wrestling Entertainment, arată un oarecare sprijin pentru luptatorul tau preferat. Pentru unii oameni, pur și simplu să apară și ovaționează este de ajuns. Pentru fanii inveterat deși, mijloace de sprijin adevărat face un semn de casă pentru a afișa la arena. Demonstrând creativitate și inițiativă, puteți face WWE-ul semna cel mai bun la meci.

Fii creativ

  • Arată unele creativitate nu doar în conținutul semnul dvs., dar prezentarea. Decorați semn cu markere aldine, întunecate, care vor apărea pe camera foto. Utilizați sclipici și folie de aluminiu, care va străluci atunci când prinde lumina în arena. Coordonarea cu prietenii și fiecare dintre voi face un semn cu o singură literă, care atunci când este ridicată, creează o frază. Nu toate semnele trebuie să fie mesaje simple scrise la bord poster. Experiment cu diferite medii, cum ar fi păpuși mari sau steaguri cu mesaje scrise pe ele. Examinați restricțiile Arena cu privire la ceea ce poate aduce cu tine.

Găsiți Umorul

  • Asigurați-vă semn ca divertisment ca bufoneriile care merg pe la un eveniment WWE. Performeri din WWE sunt cunoscute pentru rivalități vicioase lor, certurile, batjocura și catchphrases-, astfel folosi acest in avantajul tau. Nu scrieți lozincă wrestler favorit pe un semn - în schimb, rândul său lozinca adversarului său în ceva prostesc sau jignitor. Nu-ți fie teamă să insulte, degradeze sau să facă lumină dintr-un alt wrestler. Ei bat joc unul pe altul în ring, astfel încât aderarea de standuri este perfect acceptabil.

Idei Bad

  • Păstrați semnul tau relativ curat prin evitarea vulgaritatea grave, limbaj sau continut sexual explicit pe semnul tău. Potrivit site-ul său, WWE se angajeaza sa produca programe de familie. În timp ce unele dintre spectacolele sale - inclusiv semne în public - includ limbaj sau comportament sugestiv, WWE „vrea ca fanii sa se distreze la evenimente [sale] vii, dar [nu] nu tolereze comportamentul nepoliticos și grosolan.“ În cazul în care WWE consideră conectări nepotrivite, oficialii poate confisca.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să devii un manager de fotbalCum să devii un manager de fotbal
Cum se scrie o opinie produsCum se scrie o opinie produs
Idei pentru petrecerea de fotbal de feteIdei pentru petrecerea de fotbal de fete
NCAA Football Burse Permis Per EchipaNCAA Football Burse Permis Per Echipa
Regulile de fotbal lovitură în jocRegulile de fotbal lovitură în joc
Cum să fii băiat de apă pentru NFLCum să fii băiat de apă pentru NFL
Cum se joacă Ultimate FootballCum se joacă Ultimate Football
Ce sport are cel mai mare salariu mediu?Ce sport are cel mai mare salariu mediu?
Descriere loc de muncă pentru un jucător de fotbalDescriere loc de muncă pentru un jucător de fotbal
Cum să obțineți gratuit de fotbal StuffCum să obțineți gratuit de fotbal Stuff
» » Sign Idei pentru un eveniment WWE Wrestling