berokinfo.com

Cum de a alege un lent pitch Softball Bat

Există un motiv pentru care sportivii profesioniști menaja lilieci lor. Alegerea liliacul de softball din dreapta poate fi diferența dintre o casa rula și un flyout lung. Nu toate liliecii sunt create egale, și cu sute de opțiuni disponibile, este important de a alege liliacul potrivita pentru talentele tale specifice, punctele forte și stilul de joc.

  • Găsiți materialul potrivit. înjumătăți imediat opțiunile, alegând fie un aluminiu sau liliac softball compozit. lilieci din aluminiu sunt mai populare, mai ușor și sunt mai potrivite pentru primavara si vara ligi. lilieci compozit sunt utile pentru practica de iarnă, deoarece acestea nu înțeapă la fel de mult și durează mai mult, în vreme rece.

  • Se măsoară înălțimea și greutatea. lilieci Softball variază de la 26 la 34 de inch și sunt stabilite în raport cu lungimea lor. jucători mai mici și mai tineri ar trebui să aleagă o bâtă de brichetă. jucători mai mari și hitters de putere va fi capabil să genereze un cuplu mai mare, cu o bâtă mai grele. jucătorii neexperimentați ar trebui să aleagă un liliac mai scurt pentru a spori controlul BAT.  • Swing lilieci. Ia leagăne practică în magazin. Liliacul ar trebui să se simtă echilibrată. De asemenea, nu ar trebui să se simtă prea grele sau încetinitorul în cazul în care nu, alege un liliac mai ușoare sau mai scurtă.

  • Încercați mai multe lilieci în același interval de lungime și greutate. Fiecare producător de lilieci utilizează diferite materiale de prindere și fiecare liliac va avea, de asemenea, un alt centru de greutate.

sfaturi & Avertismente

  • Adu-a lungul unui prieten sau antrenor pentru sfaturi, dar întotdeauna asigurați-vă că sunteți cel care încearcă în fiecare liliac. corp, leagăn și experiența Nivelul tău este unic pentru tine. liliac dvs. ar trebui să se potrivi cu aceasta.
  • Alege un liliac care se simte minunat atunci când ridicați niciodată nu săgeată sus cumpăra un liliac, deoarece aveți de gând să "se dezvoltă în" aceasta.
  • lilieci compozit trebuie să fie rupt în înainte de a efectua până la specificațiile producătorului. Dacă achiziționați un liliac compozit, să ia 200 de leagăne în practică vatelina și rotiți treptat lilieci în mâinile tale, astfel încât să utilizați întreaga suprafață. In schimb, lilieci din aluminiu nu trebuie să fie rupte în, dar ar trebui să practice în continuare cu noul liliac înainte de a utiliza într-un joc.
  • Verificați cu liga ta înainte de a cumpăra un liliac. Multe ligi restricționează raportul lungime-greutate din motive de siguranță. Asigurați-vă că BAT-ul este conform cu specificațiile lor.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se aplica noi în Liste de „NCAA Baschet 10“Cum se aplica noi în Liste de „NCAA Baschet 10“
Poliester Vs. șosete de bumbacPoliester Vs. șosete de bumbac
Cum de a recruta personal „NCAA Baschet 10“Cum de a recruta personal „NCAA Baschet 10“
Cadouri de baschet pentru jucătoriCadouri de baschet pentru jucători
Cool în aer liber Jocuri de baschetCool în aer liber Jocuri de baschet
Reguli de baschet pentru un fault KickballReguli de baschet pentru un fault Kickball
Fun Jocuri de baschet pentru PEFun Jocuri de baschet pentru PE
Ce echipament este folosit pentru a juca baschet?Ce echipament este folosit pentru a juca baschet?
Cum se atașează o minge de baschet net la RimCum se atașează o minge de baschet net la Rim
Cum sa te imbraci sport pentru BaietiCum sa te imbraci sport pentru Baieti
» » Cum de a alege un lent pitch Softball Bat