berokinfo.com

Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare

Persoanele în vârstă se bucură de multe ori reduceri la bilete de film, camere de hotel și restaurante. Dar seniori va fi foarte greu pentru a găsi reduceri de industria aeronautică. Cele mai multe companii aeriene oferă reduceri de călătorie etajate în funcție de cât de departe în avans un zbor este rezervat, destinația și zbor disponibilitatea la momentul rezervării. Deși nu toate companiile oferă reduceri pentru persoane în vârstă, există câteva companii aeriene în 2010 această instanță senior de afaceri.

Southwest Airlines

 • Southwest Airlines oferă reduceri considerabile pentru călătorii de vârstă de 65 ani sau mai în vârstă. Pe anumite zboruri, persoanele în vârstă pot beneficia de pana la 20 de procente în afara „Oricând“ biletul de avion. Reducerea senior nu este la fel de profund ca al companiei aeriene „Wanna Get Away“ cu discount, dar aceste reduceri sunt limited- atât de reducere senior este o alternativă bună pentru zborurile standard de tarif. Dacă un senior călătorește cu un însoțitor mai tânăr, reducere senior nu transferă la această companie. Fares Senior sunt disponibile prin intermediul site-ului sau prin telefon. Southwest necesită verificarea vârstei la aeroport pentru cei seniori care nu sunt deja verificate de vârstă.

  Southwest Airlines

  southwest.com

  800-I-FLY-SWA (800-435-9792)

Frontier Airlines

 • Denver cu sediul Frontier Airlines oferă seniori o reducere de 10 la suta. Călători 62 de ani si mai in varsta vor primi 10 la suta mai mici decat cele mai mici rezerve sau tarife web oferite. Această ofertă este extinsă la un companion de orice vârstă, atunci când atât senior și însoțitorul carte de călătorie cu lor în același timp. Seniori sunt rugați să furnizeze un act de identitate cu fotografie, emis de guvern verificarea vârstele lor atunci când check-in la aeroport. Tariful principal se aplică înainte de taxe sunt luate.

  Frontier Airlines  frontierairlines.com

  800-432-1359

Continental Airlines

 • Continental se extinde reduceri la persoanele în vârstă, care sunt de 65 de ani sau mai în vârstă. Potrivit agenților Continental Airlines Reservations`, ele nu oferă o rată de actualizare standard și, de asemenea, nu oferă reduceri senior pentru fiecare destinație. Seniori interesați de zbor Continental ar trebui să sunați la compania aeriană și solicita informații despre tarifele senior. Dacă dvs. de călătorie este flexibil pentru data de sosire, este mult mai probabil ca vei putea beneficia de una dintre ratele de discount seniori.

  Continental Airlines

  Continental.com

  800.523.3273

 • Foto aeroport de credit în imaginea de ana malin frankfurt de Fotolia.com
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rolul Surveying în ConstrucțiiRolul Surveying în Construcții
H-Grinzi vs I-GrinziH-Grinzi vs I-Grinzi
Tehnici I-Beam Prezoane și piulițeTehnici I-Beam Prezoane și piulițe
Fonta Podul Avantaje si dezavantajeFonta Podul Avantaje si dezavantaje
Planificarea traseului pentru șoferi de camioanePlanificarea traseului pentru șoferi de camioane
Nacelă pe camion Vs. macaraleNacelă pe camion Vs. macarale
Care este diferența dintre un pod suspendat si o punte de cablu-Stayed?Care este diferența dintre un pod suspendat si o punte de cablu-Stayed?
Dimensiuni comune de lemn de balsaDimensiuni comune de lemn de balsa
Ce state Ia Pennsylvania E-ZPass?Ce state Ia Pennsylvania E-ZPass?
Care este diferența dintre un Gantry si un Jib Crane?Care este diferența dintre un Gantry si un Jib Crane?
» » Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare