berokinfo.com

Great Cadouri de călătorie pentru Europa

Calatorind poate fi o experienta distractiva pentru cineva la orice vârstă, indiferent dacă dreptul de colegiu sau după pensionare. Există mai multe moduri de a vedea Europa, precum și, cum ar fi backpacking prin continent, călătorind în jurul valorii de pe tren sau de ședere în hoteluri de patru stele. Puteți obține un cadou scump pentru călător european sau ceva care este ieftin, dar util.

Articole mici

  • Cumpara o pungă de gât sau talie pentru cineva care călătoresc în Europa. Aceste pungi stau aproape de corp și sunt ascunse sub haine. Ei pot descuraja hoții care se roagă pe turiști prin deținerea de valoare cum ar fi un pașaport, bani și alte obiecte mici. Pungile sunt disponibile la cele mai mari comercianți cu amănuntul.

    Un sistem de blocare combo este, de asemenea, o idee bună mai ales în cazul în care călătorul nu va fi în jurul valorii de lucrurile lui tot timpul. Ia-un sistem de blocare combinat care e bună calitate, dar este încă ușor. Puteți achiziționa, de asemenea, deoarece prize de plug convertoare nu sunt aceleași în toate țările. Ultimul lucru pe care un călător vrea este să conectați telefonul ei și-au distrus-o, pentru că nu avea convertorul dop din dreapta.

Voiaj

  • O trecere Eurail este ceva care călătorul se poate folosi pentru o țară sau întreaga Europă. Permisul Eurail permite călătorului să ia cât mai multe trenuri în care acestea doresc, în funcție de pachetul exact ei a lua. În cazul în care călătorul se întâmplă în toată Europa, acest dar va fi incredibil de util, dar poate fi un pic mai scumpe.    cărți de călătorie, cum ar fi cele de la Frommer lui sau Lonely Planet sunt, de asemenea, idei bune de cadouri. În cazul în care călătorul are un telefon inteligent, ați putea să le achiziționeze aplicații precum hărți și alte elemente. Dă călătorului un caiet sau jurnal pentru ea pentru a înregistra tot ce se întâmplă în timp ce în călătoria ei. Asigurați-vă că notebook-ul este mic si usor, dar robust.

    Sau, cumpara un kit de toaletă, bagajele de rulare sau un rucsac făcut pentru backpacking. Doar asigurați-vă că știți ce tip de călătorie persoana pe care o vei primi un cadou pentru face. În cazul în care călătorul este un student, un rucsac este o idee bună, dar în cazul în care călătorul este cazat în hoteluri frumoase, bagajele de rulare ar putea fi calea de a merge.

Turistic

  • Dacă aveți un pic de bani pentru a petrece, da călătorului un aparat de fotografiat mic, portabil, cu un obiectiv cu zoom bun. Configurarea unui site foto online pentru calator tau. În acest fel, el poate încărca imaginile sale într-un loc sigur, fără a fi nevoie să efectueze în jurul valorii de mai multe carduri de memorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Listă de New York Colegii cu DormitoareleListă de New York Colegii cu Dormitoarele
Hoteluri lângă Consulatul american din TorontoHoteluri lângă Consulatul american din Toronto
Hoteluri în New York pentru fumatoriHoteluri în New York pentru fumatori
Hoteluri cu reducere militare din Manhattan & New York CityHoteluri cu reducere militare din Manhattan & New York City
Definiți un Vs. Transient Hotel Guest Resident de oaspeți Hotel în NYSDefiniți un Vs. Transient Hotel Guest Resident de oaspeți Hotel în NYS
Hoteluri exotice în ChicagoHoteluri exotice în Chicago
Nashville Hotelul Rooms În cazul în care nu este necesară nici Card de creditNashville Hotelul Rooms În cazul în care nu este necesară nici Card de credit
Poate Fumezi în camerele de hotel?Poate Fumezi în camerele de hotel?
Cum se Apreciaza HoteluriCum se Apreciaza Hoteluri
Las Vegas Hoteluri cu piscine privateLas Vegas Hoteluri cu piscine private
» » Great Cadouri de călătorie pentru Europa