berokinfo.com

Fantasy Suites Hoteluri în Wisconsin

Fie că locuiți în Wisconsin sau sunt de planificare o vacanță în Wisconsin, ia în considerare un hotel de suite fantezie pentru dvs. de cazare în timpul sejurului dumneavoastră. O suită fantezie poate fi evadare romantică perfectă sau o vacanță în termen de vacanță pentru familie. Cu camere tematice, o mulțime de facilități și spațiu unic, a lui Wisconsin hoteluri suite fantezie au ceva de oferit tuturor.

Don Q Inn FantaSuite Hoteluri

 • Situat în Dodgeville Wisconsin, are Don Q Inn Hotel cu FantaSuite nouă apartamente regulate și 12 apartamente fantezie. Suitele fantezie sunt toate camerele tematice decorate pentru a vă transporta la fantezia ta. Arabian Nights, Peștera, flotorul și swinger sunt doar câteva exemple de apartamente oferite la FantaSuite Hotels. Fiecare cameră tematică are un jacuzzi în cameră și există, de asemenea, o / piscină interioară în aer liber pentru toți oaspeții de utilizare. Facilitati pentru toate camerele includ: sala de fitness zi- joc zi- zi- ospitalitate și mic dejun gratuit. Trandafiri, sampanie, bomboane de ciocolată și coșuri de picnic pot fi achiziționate pentru șederea în camerele tematice. Din 2010, tarifele camerelor pentru camere tematice încep de la $ 105 $ timpul săptămânii și de 125 la sfârșit de săptămână.

  Don Q Inn
  3658 S.R. 23 N.
  Dodgeville, WI 53533
  608-935-2321
  fantasuite.com

Water Park Atlantis & Hotel

 • În Wisconsin Dells, Wisconsin, veți găsi parcul acvatic Atlantis & Hotelul în cazul în care acestea oferă două apartamente fantezie. Ambele apartamente conțin două camere, fie cu o temă tropicală sau romană. Ambele apartamente sunt capabile de a dormi opt și ambele sunt dotate cu un jacuzzi mare în cameră, precum și un șemineu și balcon privat. Un bar umed este, de asemenea, inclusă în suita. Hotelul dispune de două parcuri de apă în interior pentru copii unsprezece și în cazul în care doriți să-l o evadare de familie fac. Din 2010, ratele de suite fantezie încep de la 150.99 $ pe noapte.  Water Park Atlantis & Hotel
  1570 Wisconsin Dells Pkwy.
  Wisconsin Dells, WI 53965
  800-800-6179
  theatlantishotel.com

Chula Vista Resort

 • De asemenea, situat în Wisconsin Dells, Chula Vista Resort oferă cinci apartamente fantezie tematice pentru oaspeții de a alege pentru șederea lor. Opțiunile includ: Wild Piratii din vest-Caraibe exterior SPACE- de Sud și plantației: African Safari. Toate suitele dorm patru până la opt persoane și includ în vîrtejuri cameră. Suitele Fantasy includ, de asemenea, baruri umede, frigidere și terase sau balcoane private. Din 2010, tarifele pentru o suită de fantezie încep de la 219 $ pe noapte sau puteți achiziționa o rată all-inclusive pentru $ 353.

  Chula Vista Resort
  2501 River Road
  Wisconsin Dells, WI 53965
  608-254-8366
  chulavistaresort.com

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este certificat Mail?Ce este certificat Mail?
Cum de a trimite un poster prin FedExCum de a trimite un poster prin FedEx
Cum se determină prețul de expediereCum se determină prețul de expediere
Ce este Fedex Prima peste noapte?Ce este Fedex Prima peste noapte?
Cum se calculează International Poștale RataCum se calculează International Poștale Rata
Cum de a urmări o parcelă USPS de la US CustomsCum de a urmări o parcelă USPS de la US Customs
Cum de a primi certificate MailCum de a primi certificate Mail
Ce este o factură de livrare?Ce este o factură de livrare?
Companiile care vor aduce la APOCompaniile care vor aduce la APO
Cum sa suni in Italia din Statele UniteCum sa suni in Italia din Statele Unite
» » Fantasy Suites Hoteluri în Wisconsin