berokinfo.com

Cum să Pack Produse de igienă feminină pentru călătorie

A-see-through non husă este, de obicei, tot ce este nevoie pentru a obține un magazin de tampoane igienice, tampoane sanitare sau o ceasca menstrual prin aeroport de securitate discret. Ambalare o aprovizionare suficientă este deosebit de important dacă sunteți pretentios despre produsul sau marca specifice pe care le utilizare-, de exemplu, tampoanele sunt greu de găsit în Asia. Cu toate acestea, orice spray-uri feminine, creme sau legate de medicamente pe care doriți să le efectueze vor fi supuse reglementărilor Transportation Security Administration este pentru lichide si medicamente.

Pachet Light și mici

  • Dacă puteți obține confortabil cu ideea de produse de igienă feminină reutilizabile, precum bureții menstruale sau cupe menstruale, acestea salvați spațiu în bagaj - mai ales în timpul călătoriilor lungi. Ei da la o parte, de asemenea, problema incomode de a dispune de un șervețel sanitar folosite sau tampon. Ambalare câteva pungi de plastic zip-top vă oferă o modalitate de a transporta discret elementele utilizate până când nu pot dispune de ele.

Alte produse feminine

  • Dacă împacheta un spray feminin, cremă sau alte produse de curatare lichid, este supus acelorași reguli ca orice alte lichide în bagajele. Sticla trebuie sa fie de 3,4 uncii sau mai puțin, și se potrivesc într-o pungă de plastic quart-size, împreună cu orice alte lichide te transporta. sticle mai mari și toate aerosoli trebuie să fie transportate în bagajul de cala. Puteți transporta pe cantități mai mari de medicamente, inclusiv creme de medicamente, dar ele pot fi supuse suplimentare screening- le împachetați în ambalajul original și să aducă o copie a dvs. de prescripție, dacă este posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa rezervati tren de călătorie de la Lisabona, Portugalia la Paris, FranțaCum sa rezervati tren de călătorie de la Lisabona, Portugalia la Paris, Franța
Cum vă puteți verifica de hotelCum vă puteți verifica de hotel
Cum de a face o rezervare Zboruri & Hotel Camere în mai multe orașe diferiteCum de a face o rezervare Zboruri & Hotel Camere în mai multe orașe diferite
Cum de a verifica o rezervare de zbor onlineCum de a verifica o rezervare de zbor online
Cum se obține o afacere bună pe un Las Vegas Hotel RoomCum se obține o afacere bună pe un Las Vegas Hotel Room
Cum Confirmați rezervareaCum Confirmați rezervarea
Cum se utilizează trenuri în Marea BritanieCum se utilizează trenuri în Marea Britanie
Cum de a verifica o rezervare de zborCum de a verifica o rezervare de zbor
Cum pentru piata de produse onlineCum pentru piata de produse online
Cum să înceapă propria afacere online de cateringCum să înceapă propria afacere online de catering
» » Cum să Pack Produse de igienă feminină pentru călătorie