berokinfo.com

Cum se ajunge la reduceri de grup Airfare

grupuri de biserică, echipe sportive, parteneri corporative și chiar familii mari, care se reunesc pentru o vacanță majoră trebuie să călătorească în grupuri și are sens logistic pentru a păstra toată lumea de pe același zbor. Cele mai multe companii aeriene sunt dispuși să lucreze cu tine și va oferi chiar si o reducere pentru petrecerea ta. Dacă doriți să magazin în jurul pentru cel mai bun pret, cel mai bine este pentru a apela un agent de turism pentru a economisi timp. În caz contrar, contactați direct compania aeriană preferată.

Faceți cunoștință cu "grup" Cerinţă

  • Pentru a fi considerat un grup, cele mai multe companii aeriene va fi necesar să rezervați cel puțin 10 de bilete. Aceasta este o cerință a Delta și United, iar JetBlue va lucra cu grupuri de opt sau nouă. Toți călătorii vor avea nevoie pentru a rezerva același zbor pentru a primi un discount din partea companiei aeriene.

Contactati compania aeriana

  • În loc de a încerca să rezervați o grămadă de bilete on-line, contactați direct compania aeriană. Apelați numărul de rezervare fără taxă sau urmați instrucțiunile furnizate pe site-ul transportatorului. De exemplu, United vă va cere să completeze o cerere de Bid Formular on-line și va necesita, de asemenea, JetBlue completarea unui formular online. Asigurați-vă că pentru a cere o reducere despre dvs., precum și alte avantaje, cum ar fi îmbarcarea prioritară și planurile de plată. Companiile aeriene vor solicita un depozit în momentul rezervării, de obicei 50 $ la $ 100 pe pasager. Este cel mai bun pentru a intra în contact cât mai mult posibil în avans. De exemplu, are rezerve de grup JetBlue la primul venit, primul servit și recomandă să luați legătura cu cel puțin 60 de zile afară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Adresa un consiliu de administrațieCum să Adresa un consiliu de administrație
Cum poate cineva deveni Incorporated?Cum poate cineva deveni Incorporated?
Cum să recunoaștem Rudele defunct un program de nuntaCum să recunoaștem Rudele defunct un program de nunta
Este un Will juridic Dacă nu probated?Este un Will juridic Dacă nu probated?
Legile din Arkansas In ceea ce priveste Estates & WillsLegile din Arkansas In ceea ce priveste Estates & Wills
În cazul în care un cuplu căsătorit fără copii un trai Trust?În cazul în care un cuplu căsătorit fără copii un trai Trust?
Linii directoare și liste de verificare pentru a face un WillLinii directoare și liste de verificare pentru a face un Will
Cum de a depune o Estate venit pentru Canada Taxa de returnareCum de a depune o Estate venit pentru Canada Taxa de returnare
Living Trust TutorialLiving Trust Tutorial
Process Wisconsin ProbateProcess Wisconsin Probate
» » Cum se ajunge la reduceri de grup Airfare