berokinfo.com

Cum sa Evitati ADORMITI de conducere

Am făcut o mulțime de conducere pe distanțe lungi în timp ce în colegiu și au existat momente când de conducere pe acel plictisitor, niciodată nu se termină cu două benzi autostradă, într-adevăr a trebuit să lupte să rămână treaz! Iată câteva sfaturi despre cum să evite adormirea la volan.

Ceea ce aveți nevoie

 • Apa cu gheata
 • gustări
 • Încearcă să dormi suficient în prealabil, dacă se poate planifica. Ar trebui să vizeze 7+ ore de somn (sau orice este considerat un plin de odihnă nopți pentru tine, deoarece unii oameni nu au nevoie la fel de mult somn ca alții) să se simtă pe deplin odihnit. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil de a planifica sau de a lua la fel de mult somn, după cum doriți, astfel încât restul acești pași sunt pentru tine și pe cei din jurul tău stați în condiții de siguranță pe drum de ajutor.

 • Rostogolească ferestrele. Ia niște aer proaspăt în fața ta să te trezești. Dacă e iarnă, aerul geros este mare pentru a te trezesc și de a face mai alert. Dacă e cald afara, explozie de aer condiționat în față.

 • Slap-te. Sunt serios! Dacă nu există nici în cazul în care pentru a trage peste și somnolență face să înceapă doresc să închidă ochii pentru doar câteva secunde ... nu! Slap-vă în fața de câteva ori să se trezească! • Adu-o sticlă mare de apă în excursie cu tine. Și dacă poți, umple-l cu o grămadă de gheață și apoi acoperiti-l cu apă înainte de a pleca. In acest fel vei avea apă răcoritoare rece pentru a vă menține hidratat și senzație de treaz.

 • Ia o pauză. Dacă sunteți într-adevăr luptă, să ia o pauză! O mulțime de accidente rutiere sunt cauzate de conducătorii auto somnoroși. Tata Medicul mi-a spus întotdeauna că într-adevăr obosit de conducere atunci când este la fel de rău ca și conducerea sub influența alcoolului. Când sunt privați de somn foarte, timpii de reacție și de coordonare nu sunt mult mai bine decât o persoană în stare de ebrietate. Găsiți o oprire și să ia o pauză. Blocați ușile și să ia un pui de somn 15 minute dacă trebuie. Este mai bine să fie mai târziu decât să nu-l face vreodată la toate de la adormirea la volan. Opriți la fel de mult ca ai nevoie.

 • Adu-o gustare, dar nu și o pungă de chips-uri. Evita alimentele grase, care va face să vă simțiți mai letargic. Gustare pe unele legume sau fructe și unele proteine. Un măr și un sandviș cu unt de arahide și jeleu ar funcționa bine. Dacă doriți doar ceva de pe Munch, aduce un sac de traseu se amestecă și câteva felii de banane deshidratate. În cazul în care singura opțiune este obtinerea ceva de la un automat și nu există nici un traseu se amestecă, unele arahide M&Ms și Sun Chips vă va oferi unele proteine ​​si carbohidrati pentru a vă merge.

 • Ori de câte ori aveți de gând să fie de conducere pentru un timp, asigurați-vă că aveți de gând înainte, astfel încât să puteți obține suficient de somn și să aducă lucrurile corecte va fi nevoie pentru a vă ajuta să fiți atent, cum ar fi apa de gheață și o gustare. Și poate o pernă și pătură, în cazul în care aveți nevoie pentru a trage peste o amânare 15 minute pe bancheta din spate. Doar asigurați-vă că pare a fi o zonă sigură și nu uitați pentru a bloca ușile dumneavoastră!

 • sfaturi & Avertismente

  • © 2008 [CCROCK]. Reproducerea integrală sau parțială este strict interzisă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Factori care afectează Marketing în turism și călătoriiFactori care afectează Marketing în turism și călătorii
  Cum să fiți plătit pentru călătorieCum să fiți plătit pentru călătorie
  Salariul mediu al Calatorind asistente medicaleSalariul mediu al Calatorind asistente medicale
  Cum de a conduce într-un oraș mare Atunci când din țaraCum de a conduce într-un oraș mare Atunci când din țara
  Cum de a găsi un producător de îmbrăcăminteCum de a găsi un producător de îmbrăcăminte
  Cum de a conduce autovehicule în întreaga țară ca un loc de muncăCum de a conduce autovehicule în întreaga țară ca un loc de muncă
  Cum să obțineți un loc de muncă Călătorind FotografieCum să obțineți un loc de muncă Călătorind Fotografie
  Cum de a găsi hoteluri din Orlando la Los AngelesCum de a găsi hoteluri din Orlando la Los Angeles
  Ce forme sunt necesare pentru o viză turistică?Ce forme sunt necesare pentru o viză turistică?
  De la Pittsburgh de tren VacanteDe la Pittsburgh de tren Vacante
  » » Cum sa Evitati ADORMITI de conducere