berokinfo.com

Cum să numerar în monede străine

O parte din entuziasmul de călătorie internațională vine în contact cu valute străine. În timp ce unii oameni le place să păstreze o parte din acești bani, ca amintire, nu este practic punct de vedere financiar să-l las totul neschimbat. În plus, la fel ca în cazul monedelor, ele devin împovărătoare pentru a transporta în jur. Cu toate acestea, există soluții pentru fi-călător străin, care permit schimbul de monedă, inclusiv interschimbării de monede străine. Unele metode de schimb de monede sunt disponibile pentru toți călătorii. Alții necesită un pic de ingeniozitate.

Ceea ce aveți nevoie

 • monede străine
 • Du-te la ghișeul de schimb valutar la orice aeroport internațional major cum ar fi Heathrow din Londra sau Frankfurt din Germania am Main aeroport. La aceste contoare, puteți activa în toate valuta aveți, inclusiv monede străine, și să le schimb pentru moneda locală.

 • Apelați o agenție de turism locală în orașul tău. Multe dintre aceste întreprinderi cumpere și să vândă valută străină ca o favoare pentru clienții lor care călătoresc. Cu toate acestea, să fie conștienți de faptul că, atunci când vă aduce în monede de a face schimb, veți plăti probabil nu doar rata de schimb valutar, dar, de asemenea, o taxă de procesare la agenția de turism.

 • Contactați cel mai apropiat afaceri convertor valutar în zona dumneavoastră. Există multe on-line, care se specializează în comerțul cu monede străine. • Swap monede străine cu un student de schimb valutar. Dacă sunteți un student care a revenit recent dintr-o călătorie în străinătate, contactați biroul internațional al școlii dvs. și cere să fie pus în contact cu un student care călătoresc în țara pe care tocmai ați plecat. Pentru studenții care au călătorit în zona euro, acest lucru este deosebit de convenabil, deoarece, chiar dacă ați călătorit în Germania, de exemplu, puteți în continuare comerțul cu cineva care merge în Franța, Grecia, Italia sau altă țară din zona euro. Șaisprezece țări în prezent, reprezintă zona euro, iar ei folosesc euro ca monedă majoră.

 • Vindem monede la un colector local de monede care se ocupă în monede străine.

 • Utilizați o mașină de monede de stele moneda de vânzare pentru a face schimb de monede străine înainte de a părăsi țara. Moneda Steaua are mii de locații din întreaga lume. Puteți opta pentru un schimb de monede de-a-numerar și apoi se aduce facturile la aeroport pentru schimbul în continuare. Puteți face, de asemenea, un transfer de bani.

 • Depuneți monede în contul bancar local din oraș străin în care locuiți dacă ați fost în țară suficient de lung pentru a avea una și planul privind păstrarea în contul deschis. După ce ați depus bani, aveți acces la acesta prin intermediul cardului dvs. de ATM oriunde în lume, care ia carduri de ATM-uri. Asteptati-va la plata cursului de schimb, plus taxele de ATM-uri, dacă te duci cu această opțiune.

 • sfaturi & Avertismente

  • Dacă vă aduc monede în aeroport cu intenția de a le modifica o dată în interior, să fie pregătit să le plaseze într-unul din plastic baggies aeroportului pentru a merge prin securitate.
  • La unele aeroporturi precum Heathrow, nu este necesar să se schimbe banii pentru a face cumpărături sau să mănânce în aeroport. Magazinele accepta valute cele mai importante, așa că, dacă sunteți preocupat doar despre schimbarea monedelor, astfel încât să puteți cumpăra un burger, plătiți euro dumneavoastră, dolari sau yeni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Îngrijire de ciuperci CoralÎngrijire de ciuperci Coral
  Florida alb RABIT InformațiiFlorida alb RABIT Informații
  10 lucruri pe Marea Coral10 lucruri pe Marea Coral
  Cele mai ieftine țări pentru a vizita în EuropaCele mai ieftine țări pentru a vizita în Europa
  Charters de pescuit ieftine în FloridaCharters de pescuit ieftine în Florida
  Aeroporturi din apropierea Florida Gulf CoastAeroporturi din apropierea Florida Gulf Coast
  Aeroporturile din zona Longboat Key, FloridaAeroporturile din zona Longboat Key, Florida
  Care sunt cele șapte minuni naturale ale lumii?Care sunt cele șapte minuni naturale ale lumii?
  Care sunt Insulele Grand Cayman?Care sunt Insulele Grand Cayman?
  Formele de relief din CaraibeFormele de relief din Caraibe
  » » Cum să numerar în monede străine