berokinfo.com

Hotelul Listă de verificare audit

O listă de control de audit este un set de proceduri sau etape de contabilitate publică firmă urmează atunci când auditarea unei companii. Aceste proceduri de multe ori traduce cele mai multe audituri, indiferent de companie sau industria de afaceri și sector. Auditurile hotelului pot apărea la nivelul corporativ sau franciza. Multe hoteluri folosesc un model de franciză în mediul de afaceri. francizori hotel folosesc audituri pentru a se asigura că fiecare francizei funcționează în conformitate cu standardele de reglementare și procedurile standard de operare ale companiei.

Reuniunea inițială

  • Conturi începe procesul de audit prin întâlnirea cu conducerea companiei. Acest lucru permite auditorilor să înțeleagă ce tip de audit pe care le vor desfășura și zonele care vor fi incluse în audit. Auditurile se încadrează în mod obișnuit sub denumirea financiară sau de conformitate. Auditurile financiare includ o revizuire a situațiilor financiare ale hotelului, controalele interne și procedurile contabile. Auditurile de conformitate a revizui operațiunile comerciale ale unui hotel, care include în primul rând funcțiile sau procesele în afara proceselor financiare ale hotelului.

Plan

  • Un plan de audit prezintă etapele sau informațiile specifice pentru audit de hotel. Auditorii vor crea, de asemenea, și să solicite un eșantion de informații de la hotel, pentru a testa împotriva standardelor naționale de contabilitate sau procedurile de operare ale companiei. O linie de timp de audit este o altă caracteristică a auditului acest lucru asigură auditori despre planificarea se va finaliza toate funcțiile într-o anumită perioadă de timp și nu trageți de audit prea mult timp și împiedică operațiunile de hotel.

Munca de teren  • Munca de teren este locul unde are loc cea mai mare parte a activității de audit. Auditorii vor examina modul în care înregistrările hotelului veniturile, cheltuielile și se ocupă de funcțiile sale de cash management. Hoteluri cu magazine de cadouri, centre de recreere sau alte facilități vor avea, de asemenea, aceste elemente incluse în audit. Auditorii vor încerca să măsoare și să evalueze modul în care hotelul gestionează informații financiare. Auditarea un hotel de franciza este de obicei diferită de audit întreaga operațiune de hotel. Francizatii au de obicei mai puține informații și sunt mai cuprinzătoare decât întreaga organizație corporativă. Auditurile hotelului Corporate se concentrează de obicei pe informații de nivel corporativ, mai degrabă decât cifrele franciza individuale.

Urmare

  • Auditurile se încheie de obicei cu o întâlnire de follow-up cu proprietarii de franciza sau de management corporativ. Auditorii vor discuta despre orice modificare sau incorectitudini care creează denaturări pe rapoartele financiare sau de afaceri ale hotelului. audituri externe va avea ca rezultat în mod obișnuit într-un aviz oficial, care este eliberat părților interesate de afaceri din afara. Auditurile interne raportează informații pentru utilizarea de management și nu necesită, de obicei, un raport oficial de audit, cu excepția cazului solicitat de către conducere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa devii un agent imobiliar din ChicagoCum sa devii un agent imobiliar din Chicago
Cluburile în centrul orașului ChicagoCluburile în centrul orașului Chicago
Hoteluri exotice în ChicagoHoteluri exotice în Chicago
Idei Weekend BaietiIdei Weekend Baieti
Cele mai bune plaje din Clearwater, FloridaCele mai bune plaje din Clearwater, Florida
Plajele din apropierea Midland MichiganPlajele din apropierea Midland Michigan
Pachete de Anul Nou pentru Hoteluri în ChicagoPachete de Anul Nou pentru Hoteluri în Chicago
Ce este Old Chicago Brick?Ce este Old Chicago Brick?
Lucruri de făcut în ziua ta ChicagoLucruri de făcut în ziua ta Chicago
Cele mai bune cluburi de jazz din ChicagoCele mai bune cluburi de jazz din Chicago
» » Hotelul Listă de verificare audit