berokinfo.com

Interviu Întrebări pentru a solicita de decanul unei școli

Decanul unei școli joacă un rol important în conducerea unei școli la succes. În cazul în care acest individ nu are o imagine clară în cazul în care ar trebui să meargă școala, instituția poate suferi. Dacă sunteți intervievarea unui candidat pentru o poziție potențial decan, sau pur și simplu încercarea de a obține o imagine mai bună a unei școli vorbind la administratorul, întrebările corecte este crucială.

Cum definiți succesul Student?

Deoarece decanul este un rol esențial în crearea unei școli care promovează student succes, este important să știm ce acest lucru se simte individ face un student de succes. Pentru unii, măsura de succes poate fi de performanță de testare standardizate, în timp ce pentru alții poate fi mai târziu în viață de succes. Prin întrebător ca să punctul de vedere al decanului de succes, vă puteți asigura că opinia sa se aliniază cu a ta.

Cum te descurci cu Elevii dificili?

Indiferent de cât de bun este un organism de student ai, unii elevi vor prezenta întotdeauna o problemă. Prin manipularea acestor elevi dificile în mod eficient, decani poate nu numai să le încurajeze să repare căile lor, dar, de asemenea, împiedica alte persoane să urmeze pe urmele lor regula de rupere. Deoarece decanul este de multe ori vocea finală în disciplina, este important ca el are o metodă clară de a face cu acești studenți dificile.

Cum vă asigurați Nici un student nu este lăsat în urmă?Toți elevii ar trebui să poată să reușească, indiferent de capacitatea. O parte din munca unui Dean este de a crea planuri pentru a face cu studenții care se luptă academic, astfel încât ei pot vedea succes. Deans care permit acest lucru grele să se odihnească pe umerii personalului didactic probabil se va constata că unii elevi primesc ajutor in timp ce altele nu. Pentru a asigura tuturor elevilor sunt date oportunitățile educaționale maxime, decanii ar trebui să aibă un plan pentru a face față largă școală-cu elevii luptă.

Cum te îndrăgi te personalului?

În timp ce unii decani cârmui cu un pumn de fier, cel mai simt este mai eficient de a avea o relație cordială cu personalul. Deans care lucreaza pentru a crea camaraderia sunt adesea capabile să producă un mediu mai bun de școală generală, unul în care toți membrii comunității școlare munca împreună pentru a produce studenți de succes. Pentru decani pentru a construi această relație pozitivă, ei trebuie să aibă un plan de atac.

De ce ești o mai bună Dean decât alții?

În special atunci când angajarea unui nou decan, este important să se știe de ce un candidat este mai bine decât altele. Cu toate că unele persoane deteste angajarea în auto-promovare, cei care sunt cu adevărat mai bine decât restul va fi probabil dispus să declare ce au ca lipsa altora.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a organiza echipele de proiect de succesCum de a organiza echipele de proiect de succes
Care sunt factorii cheie de succes?Care sunt factorii cheie de succes?
Modalități de a măsura succesulModalități de a măsura succesul
Salariul mediu al unui Divizia 3 Antrenorul de fotbalSalariul mediu al unui Divizia 3 Antrenorul de fotbal
Activitati extrascolare la NYUActivitati extrascolare la NYU
Instrumente Măsurarea succesuluiInstrumente Măsurarea succesului
Securitate socială Student BeneficiiSecuritate socială Student Beneficii
Cum de a intervieva un manager de cumparareCum de a intervieva un manager de cumparare
Cum de comunicare de impact de succes la locul de muncă și școală?Cum de comunicare de impact de succes la locul de muncă și școală?
Cum se măsoară succesul personalCum se măsoară succesul personal
» » Interviu Întrebări pentru a solicita de decanul unei școli