berokinfo.com

Avantajele bugetului pe Prioritate

PBB este utilizat de către entitățile guvernamentale pentru finanțarea priorităților comunitare.
PBB este utilizat de către entitățile guvernamentale pentru finanțarea priorităților comunitare. (Imagine: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images)

Bugetarea presupune alocarea de resurse pentru un plan de acțiune pentru o anumită perioadă de timp. Unele entități guvernamentale folosesc bugetarea pe bază de priorități, sau PBB, ca un instrument pentru a alinia mai îndeaproape cheltuielile de venituri cu valori comunitare. PBB este diferit de abordările tradiționale de buget care utilizează costurile de anul precedent, ca bază pentru dezvoltarea bugetelor succesive. PBB este un sistem bugetar mai flexibil, care evaluează scopurile finale ale comunităților și se concentrează pe finanțarea obiectivelor și activităților care sprijină aceste rezultate finale.

alocarea resurselor

Limitele bugetului de stat sunt în general stabilite de veniturile din impozite, taxe și alte taxe. Deoarece alocările bugetare anterioare nu servesc baza pentru întocmirea bugetului pe prioritate, abordări alternative pot fi urmărite pentru a furniza rezultatele solicitate de către cetățeni. Resursele sunt alocate pentru a avansa obiectivele BPB identificate. Activitățile și sarcinile sunt prioritizate pentru a determina ceea ce este cel mai bun mod de realizare a rezultatelor bugetare.

Așteptări

În întocmirea bugetului pe bază de priorități, rezultatele cheie și așteptările cetățenilor dintr-o jurisdicție este factorul principal utilizat pentru a stabili prioritățile de finanțare din bugetele. Aceasta contestă noțiunea istorică a drepturilor stabilite pentru alocarea venitului pe baza finanțării din trecut. Bugetele sunt mai flexibile și nu neapărat legat de cheltuielile din trecut. În schimb, ele sunt pregătite pe baza priorităților actuale ale constituenților contribuabilă. Unele guverne, cum ar fi județul Snohomish, Washington, dezvolta „echipe de rezultat“ pentru a identifica în mod clar prioritățile comunitare înainte de stabilirea acestor bugete orientate spre rezultate.

StrategiiInstrumentul principal al sistemelor BPB este de cumpărare strategii care sunt concepute pentru a urmări prioritățile specifice bazate pe comunitate. De exemplu, în cazul în care comunitatea urmărește să îmbunătățească eforturile de realizare de student, strategii de achiziție a bugetului pe bază de prioritate ar putea include programe de finanțare care îmbunătățește conexiunile de liceu la colegii și inițiative orientate spre carieră.

Controale

Ca tehnică de bugetare orientate spre rezultate, măsurătorile de performanță poate deveni o parte integrantă a sistemelor de BPB. standarde de succes cheie pentru programele cu finanțare sunt identificate și evaluate la etapele stabilite. Tehnici de monitorizare a performanței și de urmărire a evalua dacă prioritățile și rezultatele așteptate sunt atinse în timp util pe durata bugetului. Acest lucru servește, de asemenea, ca date importante în curs de dezvoltare prioritățile viitoare de finanțare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Pret Îmbrăcăminte de vânzare cu amănuntulCum să Pret Îmbrăcăminte de vânzare cu amănuntul
Care sunt avantajele Capșa Prețuri?Care sunt avantajele Capșa Prețuri?
Cum de a configura un calculator HP 10BllCum de a configura un calculator HP 10Bll
Cum faci Calculatoare de lucru?Cum faci Calculatoare de lucru?
Cum de a salva Note cu privire la un TI-83 PlusCum de a salva Note cu privire la un TI-83 Plus
Cum se calculează Ce pentru a încărca ca CarpenterCum se calculează Ce pentru a încărca ca Carpenter
Cum se calculează o Rata Burden MaterialCum se calculează o Rata Burden Material
Cum de a converti între marcare și marja brutăCum de a converti între marcare și marja brută
Cum îmi pot marca în sus Elementele mele în QuickBooks?Cum îmi pot marca în sus Elementele mele în QuickBooks?
Cum se face Legea pe un calculator de SineCum se face Legea pe un calculator de Sine
» » Avantajele bugetului pe Prioritate