berokinfo.com

Cum este evaluat pentru carton?

Un teanc de viu colorat, carte de stoc low-greutate
Un teanc de colorat, cu greutate redusă cartoanele (Imagine viu: hârtie imagine de la AGphotographer Fotolia.com)

Cartonul, de asemenea, numit coperți, este hârtie care este mai grea și mai groasă decât hârtia de copiere obișnuită sau hârtie de obligațiuni. Ca mai multe persoane se angajeze în tipărirea desktop și do-it-yourself proiecte de imprimare și meserii, înțelegerea de rating cartoanele a câștigat o importanță în afara industriei de papetărie și de imprimare și este utilizat pentru o varietate de scopuri.

Ce este Carton?

Cartonul este termenul aplicat la hârtii mai groase mai grele. Ele sunt mai durabile decât hârtie simplă sau hârtie de obligațiuni. Cartonul poate include oaktag, avizierul și hârtie manila. Acesta este disponibil pe scară largă în diferite nuanțe în spectrul alb natural-crem-gri și într-o varietate de culori îndrăznețe și pastel.

Card Materiale stoc

Unii producători fac din carton din hârtie reciclată, lenjerie, bumbac și velum. La fel ca vopsea, este de asemenea disponibil în diferite sheens de la plat la lucioasă sau cretată și neacoperite. Pentru că toată hârtia este descrisă în greutate, este important să se indice greutatea și tipul de hârtie. hârtie și carton text cu aceleași greutăți au proprietăți foarte diferite.

Grosime si GreutateHârtia este evaluat în greutate de lire și cu grosime de la punctul. O hârtie cu greutate mai mare este mai greu. Cele mai multe evaluări carte de stoc sunt între 35 de lire și 140 de lire greutăți. Hârtia cu o dimensiune mai mare punct (sau șubler) este mai gros. Dimensiunile punctiforme sunt egale cu 1/1000 (sau .001) dintr-un inch. Cele mai multe dimensiuni de puncte sunt cuprinse între 8 și 14 puncte.

utilizări

Cartonul este utilizat pentru o varietate de produse de papetărie, inclusiv cărți de vizită, cartele index, cărți poștale, felicitări și invitații, broșuri și capace de raport. Datorită durabilității sale și ușurința de a ori, în greutate mai mică, de multe ori, stocul de card este utilizat pentru coperta pentru astfel de publicații mici ca cărți sau de programe pentru cartele de note pliate. Foi de carton mai mari decât Letter, Legal sau A4 sunt utilizate pentru oaktag sau de bord poster pentru meserii sau proiecte educaționale și de prezentare.

Specialitatea carton

Finish, material de hârtie și de ajutor de culoare determina ceea ce face un stoc carte de specialitate. stocul de carte de specialitate este încă evaluat la fel în ceea ce privește greutatea și dimensiunea punctului ca stocul de card obișnuit. stocul de carte de specialitate pot include velină, lenjerie și pergament în termeni de culori și materiale metalice

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se calculează pentru o funcție de costCum se calculează pentru o funcție de cost
Cum se calculează un raport global de Contribuție MarjaCum se calculează un raport global de Contribuție Marja
Avantajele costurilor fixe în contabilitate managerialăAvantajele costurilor fixe în contabilitate managerială
Cum de a găsi o marjă de profit AdevăratCum de a găsi o marjă de profit Adevărat
Cum de a găsi Costul total fixCum de a găsi Costul total fix
Ipotezele care stau la baza Analiza cost-volum-profitIpotezele care stau la baza Analiza cost-volum-profit
Efectele asupra unui Break-even de pretEfectele asupra unui Break-even de pret
De ce este variabilă Nu Permis de calculație a costurilor cu GAAP?De ce este variabilă Nu Permis de calculație a costurilor cu GAAP?
Cum se calculează profit ContribuțiaCum se calculează profit Contribuția
Cum se calculează Pârghie de operareCum se calculează Pârghie de operare
» » Cum este evaluat pentru carton?