berokinfo.com

Pot fi concediat pentru Hărțuirea în afara de muncă Către un angajat?

Hartuirea un alt angajat la locul de muncă este un categoric nu-nu, dar regulile pot părea mai neclare atunci când vine vorba de interacțiune în afara lucrării. Fie că presupusa hărțuire a unui alt angajat în afara de muncă va conta împotriva ta - și chiar duce la o retrogradare sau reziliere - depinde de politica companiei dvs. cu privire la aceste tipuri de probleme.

Politica companiei

Cele mai multe companii au o politică în ceea ce privește hărțuirea unui alt angajat, indiferent dacă incidentul are loc la locul de muncă. Acest lucru se datorează faptului că sentimentele ambelor părți cu privire la incidentul poate transporta peste în mediul de lucru, care afectează părțile implicate și pe cei din jurul lor. Persoana care face hărțuirea poate fi, de asemenea, disciplinat în conformitate cu politica companiei în cazul în care problema este transportat la locul de muncă, deoarece angajații sunt considerați reprezentanți ai companiei.

Exemple

Exemple de hărțuire în afara locului de muncă, care ar putea duce la rezilierea includ hărțuirea sexuală sau de agresiune, amenințând acțiuni sau limbaj spre un coleg care ar putea face ca acestea să fie inconfortabil în mediul de lucru, curta favoruri personale, folosind sarcini sau responsabilități legate de muncă ( spală mașina mea sau voi face să vă organizați sala de birou aprovizionare) sau limba sau avansuri nepotrivite care apar în mod repetat. Chiar și în afara muncii, aceste exemple pot transporta peste la locul de muncă, crearea unui mediu ostil pentru angajat hartuit.

Acțiuni companieDacă există o acuzație de hărțuire de la un angajat împotriva alteia, societatea trebuie să ia măsuri pentru a evita să fie acuzat de a permite un mediu de lucru ostil. Acest lucru ar putea însemna o investigație în această privință, în ciuda faptului că a avut loc în afara muncii. Mai mult decât atât, puteți fi reziliat pentru hartuirea unei alte persoane în afara de muncă în cazul în care acțiunile tale au avut loc într-un model pe o perioadă de timp și se face o altă persoană inconfortabil la locul de muncă.

consideraţii

Rețineți că, în ciuda faptului că timpul personal este propriul tău, ești un reprezentant pentru compania dvs. în orice moment. Când faci lucruri în afara muncii care reflectă slab pe tine ca individ și societatea în ansamblu, sefii s-ar putea găsi motive să concediem pentru a scuti compania jena de acțiunile tale. Dacă sunteți sigur dacă acest lucru este valabil pentru situația ocupării forței de muncă, să se consulte cu resurse umane sau de a citi prin intermediul companiei manual pentru informații suplimentare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poate un stoc S Corporation proprie Alte S Corporation?Poate un stoc S Corporation proprie Alte S Corporation?
Sunt Ofițerii de S Corporații eligibile pentru o Per Diem?Sunt Ofițerii de S Corporații eligibile pentru o Per Diem?
Subcapitolul S Corporation DefinițieSubcapitolul S Corporation Definiție
Lista de tipuri de societățiLista de tipuri de societăți
Cum justifici o distribuție de la un S Corp Când ar trebui să fie un dividendCum justifici o distribuție de la un S Corp Când ar trebui să fie un dividend
Capitalizarea profiturilorCapitalizarea profiturilor
Conversia C Corp la S CorpConversia C Corp la S Corp
Cum de a schimba o C Corp la un S CorpCum de a schimba o C Corp la un S Corp
În cazul unui S Corporation proprie Real Estate?În cazul unui S Corporation proprie Real Estate?
Care este un S eligibil Corporation Acționar?Care este un S eligibil Corporation Acționar?
» » Pot fi concediat pentru Hărțuirea în afara de muncă Către un angajat?