berokinfo.com

Cum se obține o valoare medie a prețurilor de vânzare

Situațiile financiare oferă o mulțime de informații utile, dar nu lista de obicei, prețul mediu de vânzare a produselor companiei. Dacă doriți să determinați prețul mediu de vânzare a tuturor produselor vândute unei companii, a determina venitul net pentru perioada și împărțiți-l cu valoarea de inventar vândut.

Găsiți net veniturile din vânzări

  1. Găsi veniturile din vânzări de produse pentru perioada. veniturile din vânzări este primul element rând listate pe adeverinta de venit, direct sub titlul de venituri.
  2. Se determină orice vânzări reduceri sau un produs revine pentru perioada. Dacă acestea există, ele vor fi listate direct sub veniturile din vânzări.
  3. Scădeți reduceri și se întoarce de la veniturile din vânzări pentru a calcula vânzări nete. De exemplu, în cazul în care veniturile din vânzări a fost de 500.000 $, se întoarce au fost 2.000 $ si reduceri au fost de 1.000 $, vânzările nete este de $ 497.000.

Determina Inventar vândut

  1. Din companiei managementul inventarului sistem, să obțină un program de activitate inventar pentru aceeași perioadă contabilă.
  2. A calcula numărul de unități vândute în timpul perioadei, se adaugă unitățile achiziționate în cursul perioadei de a începe inventar și scade unități se încheie. De exemplu, să presupunem că o companie a avut 500 de unități de inventar la începutul perioadei. Acesta a cumpărat încă 100 în timpul perioadei și a închis perioada cu 200 de unități. Te-ar adăuga 500-100 pentru a obține 600, apoi scade la 200 pentru a ajunge la 400 de unități de produs vândute în timpul perioadei.

Calculați mediu de vânzare Preț

Divide vânzări nete langa numărul de produse vândute în cursul perioadei. De exemplu, în cazul în care vânzările nete au fost $ 497.000 și 400 de unități au fost vândute, prețul mediu de vânzare pentru toate produsele a fost de $ de 1.242.

Bacsis  • Acest calcul determină prețul mediu de vânzare al toate produsele că o companie vinde. Puteți găsi, de asemenea, prețul mediu de vânzare al unui produs specific prin obținerea de venituri individuale produs dintr-o declarație de venit detaliat și activitatea specifică inventar de produse în sistemul de gestiune a stocurilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Motive pentru persoanele în vârstă a pierde în greutateMotive pentru persoanele în vârstă a pierde în greutate
Activități creștine pentru persoanele în vârstăActivități creștine pentru persoanele în vârstă
Cum sa gasesti bune arte și meserii idei pentru SenioriCum sa gasesti bune arte și meserii idei pentru Seniori
Legile care guvernează Senior Mobile Home Parks în CaliforniaLegile care guvernează Senior Mobile Home Parks în California
Granturile New Jersey Home Îmbunătățirea pentru pensionariGranturile New Jersey Home Îmbunătățirea pentru pensionari
Cum de a găsi Home Improvement Granturi pentru persoanele în vârstăCum de a găsi Home Improvement Granturi pentru persoanele în vârstă
Idei pentru a face bani, la vârsta de 15 aniIdei pentru a face bani, la vârsta de 15 ani
Cât de mult o pauza de impozitare Nu Seniori obține pentru impozitul pe proprietate?Cât de mult o pauza de impozitare Nu Seniori obține pentru impozitul pe proprietate?
Bătrâni și Energie AsistențăBătrâni și Energie Asistență
Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizareLinii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare
» » Cum se obține o valoare medie a prețurilor de vânzare