berokinfo.com

Cum de a deschide un restaurant de afaceri din Portland, Oregon

Portland are o populație mare și reputația de a fi un oraș distractiv de a fi afară și despre în. Vremea este astfel încât oamenii pot călători despre ușurință în toate cele patru anotimpuri, ceea ce este de bun augur pentru un restaurant de afaceri care se bazează pe o cabină de trafic. Cu toate acestea, este cel mai bine să fie bine pregătite înainte de a încerca să deschidă un nou restaurant.

Alăturați-vă Restaurant Asociația Oregon (a se vedea Resurse). Este un non-profit ORA care oferă servicii și încearcă să economisi bani pentru membrii săi. Este o sursă ORA bună de informații cu privire la legile și actualizările juridice care afectează toată lumea în industria serviciilor alimentare în Oregon.

Contactați orașul Portland și statul Oregon, pentru a obține informații actuale despre regulile, regulamentele și licențele necesare care reglementează restaurante. Link-ul de mai jos Ghidul de afaceri Oregon vă va oferi cu numerele corespunzătoare de telefon, adrese de e-mail și adrese pentru funcționarii Portland și Oregon. Există numeroase reglementări pe care trebuie să le respecte atunci când vă proiectați restaurantul, inclusiv totul, de la ventilatoare de evacuare bucătărie la scări de evacuare.

Găsiți o bucată corespunzătoare de bunuri imobiliare comerciale. Acesta poate fi deja un restaurant, sau poate fi o altă clădire comercială pe care doriți să convertiți. Acest lucru nu este ușor feat. Trebuie să planifice în cazul în care sala de mese va fi, cât de multe mese sala de mese poate găzdui, în cazul în care bucătăria va fi, în cazul în care veți plasa zone de depozitare a alimentelor, cum ar fi o plimbare în frigider. Luați în considerare angajarea unui arhitect restaurant pentru a vă ajuta cu această planificare. Contactați Biroul de servicii de dezvoltare în Portland, Oregon, link-ul de mai jos.Cunoaște orașul. Știu ce tipuri de restaurante sunt deja acolo. Alegeți un tip de produse alimentare și restaurant, care te va face diferit. Cunoaște meniul, și de a dezvolta rețete înainte de a deschide un restaurant. De asemenea, decide dacă doriți să servească alcool. Dacă da, obține o licență de băuturi alcoolice de la stat.

Cu toate informațiile detaliate în pașii de mai sus, a scrie un plan de afaceri. Fii clar despre unde, când și cum. Oferiți detalii, inclusiv rețete specifice, numărul de persoane pe care le poate găzdui și de ore de funcționare. Include câți angajați vă așteptați să aibă nevoie la început. Dacă nu reușiți să scrie toate planurile tale, nu sunt gata pentru a deschide restaurantul încă.

Cu planul de afaceri finalizat în mână, contactați Small Business Administration sau SBA, în Portland, Oregon. Acesta este situat la 601 SW În al doilea rând Ave., Ste. 950, 97204-3192 (telefon: 503-326-2682- fax: 503-326-2808). Acesta va ajuta să îți dai seama și de a asigura finanțarea pentru restaurantul dvs., și este, de asemenea, o mare sursă de informații și de sprijin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Linii directoare pe venit pentru Planul de Sănătate OregonLinii directoare pe venit pentru Planul de Sănătate Oregon
Cum profilul unui restaurantCum profilul unui restaurant
Cum de a începe un restaurant din WisconsinCum de a începe un restaurant din Wisconsin
Care sunt cele mai aglomerate perioade din afaceri restaurant?Care sunt cele mai aglomerate perioade din afaceri restaurant?
Cum sa devii un pompier în OregonCum sa devii un pompier în Oregon
Avantajele Managementului RestaurantAvantajele Managementului Restaurant
Restaurante Waterfront din Portland, MaineRestaurante Waterfront din Portland, Maine
Homesteading în OregonHomesteading în Oregon
Cum să Pack pentru o excursie la Portland, OregonCum să Pack pentru o excursie la Portland, Oregon
Cum de a deschide un restaurant cu Bad CreditCum de a deschide un restaurant cu Bad Credit
» » Cum de a deschide un restaurant de afaceri din Portland, Oregon