berokinfo.com

Cum sa faci un buget Departament

Includeți întregul departament în procesul bugetar.
Includeți întregul departament în procesul bugetar. (Imagine: Thinkstock / Comstock / Getty Images)

Dezvoltarea unui buget departament necesită o înțelegere aprofundată a procesului și departamentul în cauză. Luați în considerare un buget departamental ca un plan de cheltuieli pentru anul fiscal următor. La pregătirea hârtiile preliminare, factorul în variabile legate de venituri și cheltuieli, care să permită o pernă în cazul în care cifrele de venituri prognozate nu se materializează. Un sunet, buget viabil este doar la fel de bun ca intrare numere de arhitecții produsului final.

Setați obiective rezonabile pentru anul fiscal următor. Cifrele preliminare ar trebui să includă așteptări pentru viitorul imediat al departamentului. În timp ce aceste calcule inițiale au tendința de frontieră de pe partea optimistă, să facă un efort pentru a rămâne realist cu numerele de prognoză. Amintiți-vă că bugetele sunt o lucrare în curs de execuție, care necesită tweaking pe tot parcursul anului, deci este mai bine pe termen lung, să-și prezinte așteptări sensibile.

Seek de intrare. Consultați-vă cu alți membri ai departamentului, în special a celor mai familiarizați cu biroul de operare de zi cu zi, înainte de a comite orice cifre permanente. Asigurați-vă angajaților un factor esențial al progresului bugetului. La urma urmei, ei sunt pe linia frontului, în orice mediu de afaceri și, în general, au o perspectivă excepțională cu privire la ceea ce face și nu funcționează.Analizeaza aflux. așteptări realiste de venit necesită o analiză a bugetelor precedente. Înainte de introducerea cifrelor preliminare, comparati luna la luna, trimestru-la-trimestru și de la an la an, cifrele din anul precedent. Dacă a existat o circumstanță excepțională în legătură cu numerele de anul trecut, du-te înapoi doi ani. Uita-te pentru tendințele că veniturile de impact. Luați în considerare cheltuielile de vacanță în cazul în care afacerea este de vânzare cu amănuntul în natură. Uită-te la primul trimestru al anului precedent în cazul în care societatea se ocupă de declarațiile de impozit pe venit. Indiferent de afaceri domeniul de expertiză, ia în considerare factori specifici întreprinderii care pompa sus sau devasta fluxul de numerar de intrare. Asamblarea acestor informații face ca fluxul de numerar bugetarea un proces mult mai simplu.

Analizeaza ieșire. Cheltuielile neașteptate pot submina orice buget. Pentru a păstra bugetul întreruptoare cel puțin, să ia o privire atentă la bugetele anterioare pentru a determina tendințele. Luați în considerare de personal. Este cineva care iese la pensie? Sunt disponibilizări o posibilitate? În cazul în care angajarea este prognoza, ceea ce despre formare și alte costuri asociate cu un nou angajat? Ia vârsta de echipamente în considerare atunci când imaginind cheltuieli. Întrebați dacă calculatoare sau imprimante sau copiatoare au nevoie de modernizare în perioada bugetar următor. Dacă da, obține estimări ferme cu privire la costurile de înlocuire înainte de a trimite produsul final pentru revizuire. În cazul în care depozitarea de inventar face parte din bugetul departamentului, ia în considerare nu numai costul stocului, dar, de asemenea, costul pe picior pătrat să-l și personalul și echipamentele necesare pentru a gestiona produsul casa. Pe scurt, analiza fiecare detaliu pentru a face un produs final care lucrează pentru întregul an.

Pregătiți bugetul. Ca un ultim pas în pregătirea bugetul final, să se consulte cu managerii altor departamente. Contribuția acestora ar putea avea consecințe asupra bugetului pentru departamentul dumneavoastră. Privind în perspectivă este obiectivul principal al oricărui buget. Pregătirea bugetului departamentului devine o sarcină simplă în cazul în care bazele necesare pentru finalizarea acestuia este stabilită în prealabil. De asemenea, rețineți că un buget este un document maleabil, unul care este în concordanță cu obiectivele companiei și ușor de ajustat, dacă este nevoie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
distanțe lungi camioane Salariile pilotuluidistanțe lungi camioane Salariile pilotului
Importanța Customer Service în logisticăImportanța Customer Service în logistică
Cât de mult Camion de remorcare Proprietarii Asigurați?Cât de mult Camion de remorcare Proprietarii Asigurați?
Cât de mult pe milă mă pot aștepta ca șofer de camion nou?Cât de mult pe milă mă pot aștepta ca șofer de camion nou?
Locuri de muncă care implică conducere Cross-Country FastLocuri de muncă care implică conducere Cross-Country Fast
Dump Tipuri de camioaneDump Tipuri de camioane
Cum să înceapă o Basculantă de afaceriCum să înceapă o Basculantă de afaceri
Cât de mult puteți amortizeze pe Taxele pentru un camion de lucru folosit?Cât de mult puteți amortizeze pe Taxele pentru un camion de lucru folosit?
Cum de a angaja alimentare Automate pentru comercializarea de camioaneCum de a angaja alimentare Automate pentru comercializarea de camioane
Cum de a începe o companie de camioane în GeorgiaCum de a începe o companie de camioane în Georgia
» » Cum sa faci un buget Departament