berokinfo.com

Cum să obțineți un Seria 7 și 66 de licență

Doar despre oricine poate vinde masini, mobilier sau electrocasnice, dar dacă doriți să vândă acțiuni și obligațiuni veți avea nevoie de o licență specială. Cele mai multe de lucru în industria financiară presupune obținerea cel puțin o licență de la Autoritatea de Reglementare în domeniul industriei financiare, sau FINRA. Seria 7 și Seria 66 de licențe sunt două astfel de exemple, cu licența Seria 7 care servește ca o condiție prealabilă pentru Series 66.

Seria 7 Privilegii

  • Licența Seria 7 permite purtătorului să funcționeze ca reprezentative valori mobiliare generale. Seria 7 licențiații au dreptul să cumpere, să vândă și să comercializeze toate formele de titluri de valoare, variind de la actiuni si obligatiuni, la opțiuni și contracte futures, în conformitate cu FINRA. Persoanele fizice care funcționează ca reprezentanți de valori mobiliare obțin, în general comisioane din vânzări de valori mobiliare clienților lor. Deși acestea sunt interzise de la fraudarea clienților, acestea nu sunt obligate să acționeze în interesul clientului lor. Licențiații lucru de multe ori ca brokerii de stoc sau comercianți pentru bănci de investiții sau fonduri speculative.

Seria 7 Eligibilitate

  • Nu există cerințe educaționale pentru a sta pentru examenul de Seria 7, dar nu poți intra pur și simplu de pe stradă și să ia testul. Solicitanții trebuie să fie sponsorizat de către o firmă de valori mobiliare autorizate existente, în conformitate cu Wall Street Oasis. Chiar dacă treci examenul, nu sunt garantate o licență. Solicitanții sunt supuse unor controale de fond și de credit, și, deși nu există criterii formale, Investopedia raportează că problemele de credit grave sau cazier judiciar poate fi descalifica.

Luând Seria 7 examenul  • Seria 7 Examenul este lung de șase ore și are 260 de întrebări cu răspunsuri multiple, cu toate că doar 250 de întrebări sunt luate în considerare scorul final. Celelalte 10 sunt întrebări de cercetare pentru utilizarea la examene ulterioare. Potrivit Financial Planner Mondiale, întrebări sunt extrase din patru zone distincte: funcțiile de locuri de muncă ale unui reprezentant de valori mobiliare, sarcinile necesare pentru a îndeplini aceste funcții, cunoștințele de bază necesare pentru a îndeplini funcțiile, precum și regulile și reglementările care guvernează tranzacțiile cu valori mobiliare. Pentru a trece examenul, candidații trebuie să răspundă cel puțin 175 din cele 250 de întrebări marcate în mod corect pentru un scor de 72 la suta sau mai bine.

Adăugarea Seriei 66

  • Seria 66 examen permite persoanelor care au trecut deja examenul Seria 7 să se înregistreze ca consilieri de investiții. In timp ce Seria 7 permite persoanelor fizice de a vinde titluri de valoare clienților lor, licența Series 66 le permite să acționeze ca avere sau de active manageri cu responsabilitate fiduciară asupra fondurilor clientului lor. Examenul include 110 întrebări, dintre care 100 sunt marcate. Întrebările acoperă teoria generală economică, de stat relevante și legea federală, strategiile de investiții și caracteristici generale de investiții. Solicitanții trebuie să răspundă cel puțin 75 de întrebări în mod corect pentru a trece. Cerințe de eligibilitate pentru seria 66 sunt la fel ca Seria 7, cu cerința suplimentară de completare a Seriei 7 ca o condiție prealabilă.

Bătaia examenelor

  • Promovarea examenelor FINRA, cum ar fi Series 7 si Series 66, este un pic ca un maraton care rulează, în conformitate cu E Cariere financiare. Nu poți doar ghiftui pentru testul în ultimul minut și se așteaptă să treacă. Seria 7 singur durează șase ore, deci ar trebui să ia câteva examene practică lungime completă pentru a îmbunătăți rezistența dumneavoastră. Un risc comun este de a încerca să memoreze răspunsuri, ci o strategie mai bună este să se concentreze pe concepte. Dacă memoreze doar o regulă, este posibil să aveți probleme la aplicarea ei la noi ipoteze. Intelegerea de ce regula exista te va ajuta. În cele din urmă, practica pe up-to-data de materiale, deoarece normele FINRA schimba aproape în fiecare an.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să treacă o serie de 24Cum să treacă o serie de 24
Cum de a obține o licență stoc BrokerCum de a obține o licență stoc Broker
Cum sa devii un broker de aurCum sa devii un broker de aur
Seria 7 Licența Cerințe EducațieSeria 7 Licența Cerințe Educație
Cum să Reînnoire Seria 7 LicențăCum să Reînnoire Seria 7 Licență
Pot folosi o serie I Bond ca garanții?Pot folosi o serie I Bond ca garanții?
Ce test nu trebuie să ia de a vinde asigurari?Ce test nu trebuie să ia de a vinde asigurari?
Cum de a studia pentru Seria 7Cum de a studia pentru Seria 7
Seria Cerințe 6 Scor de creditSeria Cerințe 6 Scor de credit
Ce fel de locuri de muncă Implicați bursa de valori?Ce fel de locuri de muncă Implicați bursa de valori?
» » Cum să obțineți un Seria 7 și 66 de licență