berokinfo.com

Cum de a supraviețui Fiind Fired

Experții spun că poate dura până la un an întreg pentru un individ de a se vindeca de durere și de efectele-dezumflarea ego de a fi concediat. Nu este sfârșitul lumii. Într-o încercare de a sări înapoi, există câțiva pași puteți lua pentru a reduce ramificațiile negative de a fi dat drumul de la locul de muncă.

 • Negocierea termenilor finali ai dumneavoastră reziliere. Dacă reușiți să vă păstrați "misto" în timpul arderii reale, puteți minimiza daunele la restul carierei tale. În funcție de circumstanțe, poate fi oportun pentru a vă oferi să demisioneze. Acest lucru poate ajuta la menținerea rezilierea involuntară de a fi pe dosarul tău. De obicei, o demisie făcută sub constrângere nu te descalifică de la a fi eligibil pentru ajutor de șomaj. În plus, este posibil să aveți posibilitatea de a negocia un pachet de plecare sau de alte beneficii societatea ar putea fi dispus să ofere la tine, cum ar fi ținându-vă punct de vedere tehnic pe statul de plată mai lung pentru a ajuta la datele decalaj mai bune între ocuparea forței de muncă.

 • Conduita unele auto-reflecție. Acum, că aveți ceva timp liber pe mâini, inventarul vieții tale. Ce esti fericit cu? Ce zici de ultima ta slujba ți-a plăcut? Și, ce zici de asta ai cu adevărat displace? Ce fel de un loc de muncă vrei? Mai e ceva ce ai vrut să faci că nu ați avut timp să facă? Ia-o auto-inventar și să ia ceva timp pentru tine. Apoi a decide următorul plan de acțiune.

 • Întreabă pentru ajutor. Cote sunt că în ultima poziție, a comunicat în mod regulat cu alte persoane din domeniul cariera ta. Nu fi ezitat să ceară pentru intrare sau de ajutorul lor. Întrebați colegii alte, asociați, familia și prietenii pentru orice conduce le cunosc. Dobândi serviciile unei agenții de ocupare pentru a vă ajuta în actualizarea competențelor și CV-ul.

 • Începe noua căutare de locuri de muncă. Experții dau seama că pentru fiecare în valoare de 10.000 $ din salariu ai avut la locul de munca anterior, va dura o lună pentru a găsi o poziție permanentă cu care ești fericit. Au o imagine clară a tipului de locuri de muncă pe care doriți. Ascuți abilitățile de intervievare. Începe obtinerea CV-ul afară.

 • Ține ocupat. Nu va face nici un bine pentru a deveni un vagabond în timpul perioadei de timp nu mai ai de lucru. Voluntar cu organizațiile non-profit, nu de locuri de muncă ciudat sau de a dobândi activitate pe cont propriu. Rămâi productiv vă va reaminti că sunteți productiv, inteligent și capabil.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un loc de muncă ca un tester de spaCum să obțineți un loc de muncă ca un tester de spa
  Cum de a găsi cele mai bune locuri de muncă pentru foști profesoriCum de a găsi cele mai bune locuri de muncă pentru foști profesori
  Alfabetizare de specialitate Descrierea postuluiAlfabetizare de specialitate Descrierea postului
  Cum de a localiza posturi vacante Locuri de muncă de predare în universități KuweitCum de a localiza posturi vacante Locuri de muncă de predare în universități Kuweit
  Cum sa devii desenator LicentiatCum sa devii desenator Licentiat
  Cum să obțineți o certificare de predare în PennsylvaniaCum să obțineți o certificare de predare în Pennsylvania
  Job Portal DescriereJob Portal Descriere
  Cum să devii un profesor cu un grad de psihologieCum să devii un profesor cu un grad de psihologie
  Pro și Contra de locuri de muncă TârguriPro și Contra de locuri de muncă Târguri
  Ce să includă într-un portofoliu profesionalCe să includă într-un portofoliu profesional
  » » Cum de a supraviețui Fiind Fired