berokinfo.com

Pot primi bani pe taxele, dacă am un copil & Nu venit?

Dacă aveți un copil și nu realizează venituri supuse impozitului federal, atunci șansele de a obține bani înapoi cu o rambursare de impozit sunt extrem de limitate. În cele mai multe cazuri, o rambursare de impozit este disponibilă numai atunci când efectuați plăți fiscale excesive în cursul anului sau sunt eligibile pentru a solicita un credit fiscal rambursabil. Faptul că susțineți un singur copil la întoarcere nu crește neapărat șansele de a obține o rambursare.

Reținerea taxei pe venit

  • Cea mai frecventă modalitate de a primi o rambursare de impozit pe venit federal este de a avea prea mulți bani reținute din salariile tale pentru taxe. Acest lucru se datorează faptului că IRS vă permite să câștige o anumită sumă de venituri în fiecare an, care este în mod automat duty-free, care este, în general, egal cu deducerea dvs. standard, plus o scutire. În cazul în care, la sfârșitul anului fiscal, venitul anual este mai mic decât acest prag duty-free, atunci va raporta zero venituri impozabile la întoarcere și a obține o rambursare a tuturor bani reținute pentru taxe.

Revendicarea Scutire pentru copii

  • Când aveți un copil care te pretinde ca depinde de declarația de impozit, atunci acest lucru vă permite să solicite o derogare suplimentară. Scutiri funcționează în același mod ca și deduceri și vă permit să reducă cantitatea de venituri supuse la impozitare. Cu toate că această sumă nu este în mod automat duty-free, în cele din urmă va fi atunci când fișierul întoarcerea. Ca rezultat, chiar și atunci când venitul anual depășește deducerea standard și scutirea dumneavoastră personale, puteți ajunge în continuare cu un venit impozabil zero, din cauza scutirii copilului. De exemplu, să presupunem că fișierul ca unică în 2011 și să câștige $ 10,500. Pentru aceasta, trebuie să depună o întoarcere și potențial să plătească impozit, deoarece suma de deducere dvs. standard si de scutire este egal cu $ de 9.500 de. Cu toate acestea, odată ce adăugați scutirea de $ 3.700 de copilului la această sumă, vă permite să câștigați până la $ de 13.200, fără a fi nevoie să raporteze un dolar din venitul impozabil și de a primi o rambursare completă a tuturor reținerilor.

Credite fiscale rambursabil  • În cazul în care situația este una în care primiți doar venituri scutite de impozit pe parcursul anului, cum ar fi prestații sociale, dobânzi de obligațiuni municipale sau plăți de securitate socială, atunci atât venitul brut și venitul impozabil va fi egal cu zero. Cu toate acestea, este încă posibil pentru a primi o rambursare dacă revendicați un credit fiscal rambursabil. Singurul credit fiscal rambursabil disponibil pentru contribuabilii care nu lucrează este de credit oportunitate american, care acoperă multe dintre costurile de educație pentru tine si copilul tau. Când calculați creditul, până la 40 la sută din acesta este rambursabil, ceea ce înseamnă că puteți obține o rambursare de impozit, chiar și în anii pe care nu plătesc un singur dolar de impozitare.

Opțiuni de raportare fiscală

  • Un lucru de remarcat cu privire la toate aceste situații este că, dacă vă decideți să depună o declarație fiscală și pretinde copilul ca dependent, singurele opțiuni fiscale formular sunt 1040 sau 1040A. Deși 1040EZ este mai simplu pentru contribuabilii cu venituri mai mici, IRS nu vă permite de a pretinde orice scutiri pentru persoanele dependente pe ea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să cumparare fiscale Lien Certificate în OklahomaCum să cumparare fiscale Lien Certificate în Oklahoma
Care este prima de risc Stoc comun?Care este prima de risc Stoc comun?
Tipuri de instrumente de investițiiTipuri de instrumente de investiții
Tipuri de oportunități de investițiiTipuri de oportunități de investiții
Cum de a investi peste un milion de dolariCum de a investi peste un milion de dolari
Cel mai bun tip de aur pentru a investi înCel mai bun tip de aur pentru a investi în
Calculul pieței de risc PremiumCalculul pieței de risc Premium
Cum funcționează bursa de valori: Ghidul începătorului pentru investițiiCum funcționează bursa de valori: Ghidul începătorului pentru investiții
Cele mai bune moduri de a investiCele mai bune moduri de a investi
Investiția online pentru începătoriInvestiția online pentru începători
» » Pot primi bani pe taxele, dacă am un copil & Nu venit?