berokinfo.com

Legea Ohio Brut Lien

In statul Ohio, atunci când impozitele pe proprietate devin prea departe delicvent în plată, guvernul județ are dreptul legal de a vinde un drept de gaj impozit pe proprietate. Investitorii de cumpărare de obicei, drept de retenție de impozitare ca o formă de a face bani. Acești investitori se așteaptă ca gaj să fie plătit integral, împreună cu fonduri suplimentare sub formă de penalități și dobânzi. Atunci când drept de retenție fiscale nu sunt plătit în suma alocată în mod legal de timp, investitorul poate depune gaj fiscal pentru blocare a pieței și de a primi actul de proprietate.

Taxele de proprietate delincvenți

  • Taxele de proprietate sunt utilizate pentru a plăti pentru serviciile județene și de guvern oraș, cum ar fi educația publică, poliție și de pompieri sau de întreținere a drumurilor. Atunci când impozitele pe proprietate nu sunt plătite, județul nu are fonduri de operare care are nevoie pentru a continua serviciile. În cazul în care taxa de proprietate pe orice proprietate --- rezidențiale, comerciale sau terenuri neconstruite --- merge fără plată pentru mai mult de un an, județul poate scoate la licitație un drept de gaj impozit pe proprietate, ca modalitate de a colecta fondurile aceasta este datorată.

Lien Brut Licitatie

  • Ohio deține licitații publice gaj fiscal, dar, spre deosebire de cele mai multe state, nu licităm fiecare gaj fiscal în mod individual. În Ohio, drept de retenție fiscale sunt scoase la licitație ca o unitate completă care poate consta în sute sau mii de drept de retenție fiscale împreună. Nu este neobișnuit pentru ofertantul câștigător la aceste licitații fiscale să plătească mai multe milioane de dolari pentru blocul de drept de retenție, și din cauza acestei judete Ohio, în general, solicita ofertanților de a pre-înregistrare pentru licitație și dovada eligibilității financiare.

Perioada de răscumpărare  • O perioadă de rambursare este mai mult ca o perioadă de grație. Pe parcursul perioadei de rambursare, un proprietar își păstrează toate drepturile și controlul asupra proprietății sale. Pe parcursul perioadei de rambursare proprietarul proprietate poate achita gaj fiscal, împreună cu orice amenzi suplimentare, taxe și penalități cu titlu și rata anuală a dobânzii, care a fost atribuit gaj investitorului taxe la licitație fiscală. În Ohio, perioada de rambursare este de 1 an de la data licitației fiscale.

Deeds fiscale

  • La expirarea perioadei de rambursare de 1 an, în cazul în care proprietarul de proprietate nu a rambursa gaj fiscal, cu toate dobânzile și taxe suplimentare, titularul certificatului de gaj fiscal poate bloca în mod legal pe proprietate și să ia dreptul de proprietate deplină a faptei. Cele mai multe judete solicita titularului gaj fiscal să plătească taxe suplimentare și să depună actele de blocare a pieței înainte de actul poate fi eliberat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Legile moșierești - Atunci când un Chiriașul refuză să plătească chiriaLegile moșierești - Atunci când un Chiriașul refuză să plătească chiria
Cum pot vedea ce închiriere Istoric de credit este?Cum pot vedea ce închiriere Istoric de credit este?
Ce trebuie să fac dacă meu Chirias-La-Will refuză să plătească chiria crește?Ce trebuie să fac dacă meu Chirias-La-Will refuză să plătească chiria crește?
Poate proprietarul meu pentru că nu mă evacueze tunderea gazonului?Poate proprietarul meu pentru că nu mă evacueze tunderea gazonului?
Cum de a închiria o cameră într-o casă privată și cu plată în numerarCum de a închiria o cameră într-o casă privată și cu plată în numerar
Tennessee Legea de Stat privind Spargerea unui LeaseTennessee Legea de Stat privind Spargerea unui Lease
Are Landlord au de spus Chiriașul Că El vinde o casa de închiriere?Are Landlord au de spus Chiriașul Că El vinde o casa de închiriere?
Cum să plătească chiria onlineCum să plătească chiria online
Kansas Chirias Legile de închiriereKansas Chirias Legile de închiriere
Reziliere închiriere Lease în IndianaReziliere închiriere Lease în Indiana
» » Legea Ohio Brut Lien