berokinfo.com

Modalitati de a face o mai bună Caseta negrese

Brownie amestec dintr-o cutie face ușor de bici desert împreună, dar uneori aroma poate lasa ceva de dorit. Puteți face negrese mai gustoase și să le dea mai mult de un gust de casă, urmând câteva sugestii ușor. Rețineți că orice aditivi pe care le utilizați pot afecta timpul de coacere.

Modalitati de a face o mai bună Caseta negrese

Folosiți unt - sau unt de lumina, margarina sau un alt înlocuitor de unt - în loc de ulei vegetal care instrucțiunile cer. Substituind acest ingredient va face negrese mai bogat și să le dea un gust untos. Pentru fiecare 7/8 ceasca de ulei vegetal ca reteta cere, utilizați 1 cana de unt.

Adăugați o se amestecă în aluat la brownie. Unele elemente ce pot fi adăugate sunt 1 cană de nuci tocate sau nuci pecan, sau fulgi de ciocolata. Puteți, de asemenea, se înmoaie 1 ceasca de unt de arahide în cuptorul cu microunde și burniță în partea de sus a aluat cu unt de arahide, după turnarea amestecului în tigaie pentru copt. Alternativ, picătură 8 oz cremă de brânză dedurizată în aluat și se amestecă în amestec cu un cuțit înainte de coacere.Amestecati 2 linguri. a ta extract de aromat preferat sau lichior. Unele arome de extract care va completa negrese sunt menta, cireșe, migdale, nucă de cocos și scorțișoară. Sau, se adaugă 1 linguriță. a două extracte diferite, ale căror arome se completează reciproc, cum ar fi migdale și cireșe. Astfel de arome lichior ar fi cafea, banane, gin porumbe și căpșuni poate, de asemenea, împopoțona gust negrese.

Nu supra-coace negresele. Atunci când acestea sunt scoase din cuptor pot apărea sub-coapte, dar desertul va firma sus ca se răcește. Lăsându-le în cuptor pentru mai puțin de cinci minute le mai poate usca. De asemenea, puteți sub-coace ușor dacă vă poke o scobitoare în centrul și iese curat înainte de timpul de preparare alocat elapses. i să stea pe un raft de răcire pe tejghea în loc de aragaz.

Puteți adăuga numeroase topping-uri la negrese atunci când le servesc, și nu trebuie să vă limitați doar la unul. Opțiunile includ arome diferite înghețată, caramel sau sirop de ciocolată, frișcă, fructe proaspete, bomboane baruri zdrobite, bomboane de ciocolată și piure de fructe. Încercați să acopere negresele cu un strat de glazura dumneavoastră preferat, cum ar fi crema de brânză sau smântână unt, sau topping-uri, cum ar fi mousse, budinca sau Fudge.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Depanarea unui 12HP Briggs & StrattonDepanarea unui 12HP Briggs & Stratton
De ce Fumul meu John Deere Riding Cositoare?De ce Fumul meu John Deere Riding Cositoare?
Craftsman 6.0 Cositoare depanareCraftsman 6.0 Cositoare depanare
Cum să înlocuiască un demaror defect pe un Briggs & StrattonCum să înlocuiască un demaror defect pe un Briggs & Stratton
Cum de a elimina un bol de combustibil pe un Briggs & StrattonCum de a elimina un bol de combustibil pe un Briggs & Stratton
Listă de Motoare mașină de tuns iarbaListă de Motoare mașină de tuns iarba
Cum pentru a repara o Toro Timecutter 14-38Z PTOCum pentru a repara o Toro Timecutter 14-38Z PTO
Cum se depanează un Walker CositoareCum se depanează un Walker Cositoare
Stabilizator de combustibil Alternative pentru tuns iarba și ferăstraie cu lanțStabilizator de combustibil Alternative pentru tuns iarba și ferăstraie cu lanț
Cum de a construi un motor Briggs RacingCum de a construi un motor Briggs Racing
» » Modalitati de a face o mai bună Caseta negrese