berokinfo.com

Cum să sângereze frâneze un Jeep SUV

Aer în sistemul de frânare este un lucru foarte rău, deoarece frânele vor fi spongioasă și ineficiente. Air va primi în linia de fiecare dată când deconectați un etrier de frână de la furtunul sau să facă orice altceva pentru a deschide un pasaj în sistem. Trebuie să sângereze fiecare frână în mod individual, la etrierul pentru a curăța tot aerul din sistem. Ar trebui să sângereze frânele în fiecare an sau doi, deoarece lichidul se poate fierbe în timp și se lasă de aer în sistem, ca rezultat.

Ceea ce aveți nevoie

 • Jack standuri
 • chei tubulare (pentru a îndepărta roțile)
 • tub Clear
 • recipient mic
 • Lichid de frână
 • Asistent
 • Pompa de vid (opțional)
 • Asigurați-vă că un capăt al Jeep este ridicat (începând cu capătul din spate) și fixați pe Jack standuri și roțile de pe fiecare parte au fost eliminate. Dacă ați fost de lucru pe frâne, acest lucru ar trebui să fie deja făcută.

 • Conectați un tub de cauciuc clar supapa de aerisire de pe dreapta etrierul de frână spate. Începeți cu acest scop și partea, deoarece este cel mai îndepărtat de cilindrul principal. Plasați celălalt capăt al tubului intr-un recipient umplut parțial cu lichid de frână.

 • Deschideți supapa de aerisire de pe etrier și să aibă o presă asistent pe pedala de frână în interiorul Jeep. Uita-te pentru un amestec de aer și de fluid să iasă din valva. Odată ce tot aerul este purjat și fluidul se execută curat din robinet, închideți șurubul și scoateți tubul. • Repetați procesul pentru toate cele patru frâne. Mutare în partea din spate din stânga următoare, urmată de partea din față dreapta și din stânga față. Dacă aveți nevoie, reconectați roțile din spate Jeep și coborâți capătul din spate înainte de a ridica capătul frontal și eliminarea acelor roți.

 • Verificați nivelul lichidului din cilindrul principal periodic, pe măsură ce sângereze frânele. Dacă nivelul scade sub linia de umplere necesar, adăugați mai fluid. Utilizați lichid de proaspete, nu orice pe care le-ați sângerat de frâne.

 • Porniți motorul Jeep după sângerare toate frânele și apăsați pe pedala de frână. Poate fi necesar să faceți acest lucru în mod repetat, pentru a găzdui plăcuțe de frână noi pe care tocmai ați instalat. Opriți motorul și țineți apăsat pe pedala. Aerisiți frânele din nou, în cazul în care pedala de chiuveta în termen de 15 până la 20 de secunde.

sfaturi Avertismente

 • Puteți utiliza, de asemenea, o pompă de vid pentru a sângerat frânele. Conectați tubul pompei la supapa de aerisire și de a crea vidul din pompă înainte de a deschide șurubul de aerisire. Nu va avea nevoie de o altă persoană, folosind pedala de acest fel.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt cauzele Glisarea frânelor remorcii?Care sunt cauzele Glisarea frânelor remorcii?
Cum să Înlocuiți frânele din spate pe un Ford ExplorerCum să Înlocuiți frânele din spate pe un Ford Explorer
Cum să Înlocuiți rotorul într-un Ford MustangCum să Înlocuiți rotorul într-un Ford Mustang
Cum la spre Remove și înlocuire Frâne Ford Taurus disc spateCum la spre Remove și înlocuire Frâne Ford Taurus disc spate
Cum să sângereze lichidul de frână într-un Chevy SilveradoCum să sângereze lichidul de frână într-un Chevy Silverado
Probleme de frână din Polaris Sportsman 400Probleme de frână din Polaris Sportsman 400
Cum să înlocuiți un șubler într-o Honda AccordCum să înlocuiți un șubler într-o Honda Accord
Cum să sângereze frâneze un 2002 Chevrolet S-10Cum să sângereze frâneze un 2002 Chevrolet S-10
Cum se schimba frâneze un GMC EnvoyCum se schimba frâneze un GMC Envoy
Cum să sângereze frâneze Dodge RAMCum să sângereze frâneze Dodge RAM
» » Cum să sângereze frâneze un Jeep SUV