berokinfo.com

Cum de a micșora o jachetă de lână

Deteriorări jachete de lână supradimensionată și blazere pot fi consumatoare de timp în cazul în care sunt efectuate la domiciliu și costisitoare în cazul în care acestea sunt realizate de către un croitor profesionist. Atenuarea o jachetă de lână la domiciliu poate fi o soluție rentabilă pentru a reduce dimensiunea unui sacou dacă este făcută cu atenție. Lana grea folosite pentru paltoane, jachete și sacouri sunt făcute pentru a respinge apa de pe suprafața de înmuiere minimă. Dar, atunci când energia termică și apă sunt combinate, fibrele din tesatura strânge, în scădere dimensiunea de îmbrăcăminte. Utilizarea baie sau spălătorie, puteți modifica dimensiunea unui sacou, fără utilizarea unui ac, ață de cusut sau de mașină.

Ceea ce aveți nevoie

  • Mașină de spălat
  • Uscător
  • Anti-statică foaie uscător
  • Cada de baie sau chiuveta mare
  • Umeraș sau prosop mare

Atenuarea o jachetă de lână, cu o mașină de spălat

Se pune jacheta din lână în mașina de spălat. Se spală în apă caldă pentru un ciclu complet de contracție minimă, înainte de uscare. Folosiți apă caldă pentru contracție maximă.

Scoateți mantaua de lână de la mașina de spălat, și puneți-l în uscător cu o foaie uscător anti-static. Începe un ciclu complet pe mediu la temperaturi ridicate. Mai mult de căldură va duce la o mai contracție.

Scoateți mantaua din uscător periodic pentru a monitoriza cât de mult contracție a avut loc. Acest lucru va menține jacheta din scădere dincolo de dimensiunea dorită. Acesta va ajuta, de asemenea, să monitorizeze nivelul de răsucire și deformării care ar putea să apară.

Hang jacheta sau pune jacheta plat să se usuce în cazul în care a ajuns la dimensiunea dorită înainte de ciclul de uscător este complet. Termina ciclu complet de uscare altfel.Se repetă procesul integrala la cele mai înalte niveluri de căldură posibile în cazul în care mantaua nu a scăzut la dimensiunea dorită.

Atenuarea o jachetă de lână Fără o mașină de spălat

Se pune jacheta într-o cadă de baie sau chiuveta mare, umplut cu apă fierbinte.

Agitați jacheta în apă caldă, ca și cum ați finalizarea procesului normal de mână de spălat.

Hang jacheta sau pune jacheta plat să se usuce. jachete usoare si Lâna cu tricoturilor mai elastice vor micsora cu minimum expunerea la aer. Remodelarea mantaua la forma sa normală, dacă vă pune jacheta plat să se usuce.

Se repetă procesul în cazul în care mantaua nu a scăzut la dimensiunea dorită.

sfaturi Avertismente

  • Puteți inversa, eventual, o parte din contracția prin spălarea în mantaua în apă rece și se întinde-l la dimensiunea dorită, apoi a fost așezat plat să se usuce.
  • Amintiți-vă că lână este o țesătură cu o memorie. După ce psihiatru lână, acesta va reveni la dimensiunea retractat după fiecare spălare. Extinderea după contracția inițială este de numai minim.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de Dress Stiluri Utilizat în modaTipuri de Dress Stiluri Utilizat în moda
Modalități de Plus dimensiuni pentru a purta rochii MaxiModalități de Plus dimensiuni pentru a purta rochii Maxi
Diferențele de gen în Îmbrăcăminte pentru copiiDiferențele de gen în Îmbrăcăminte pentru copii
Cum sa te imbraci pentru un prânz de CrăciunCum sa te imbraci pentru un prânz de Crăciun
Idei Modest Bridesmaid rochiiIdei Modest Bridesmaid rochii
Rochii de a purta la o receptie de nuntaRochii de a purta la o receptie de nunta
Utilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid luiUtilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid lui
Ce este Silk șifon?Ce este Silk șifon?
1950 stiluri pentru femei rochii de seara1950 stiluri pentru femei rochii de seara
Cum de a purta cizme de cowboyCum de a purta cizme de cowboy
» » Cum de a micșora o jachetă de lână