berokinfo.com

Cum se ajunge la un organism în formă de V

Termenul „corpul în formă de V“ se referă la partea superioara a corpului. Este un obiectiv al multor bărbați - și unele femei, precum și - care poftești un trunchi, oferind umeri largi mari și un spate puternic de sus, care se îngustează la o talie subțire. Un corp în formă de V, este nu numai atractiv, dar combină forța musculară cu grăsime corporală mică - și grăsime corporală scăzută, este bun pentru sanatatea ta. Pentru a obține o formă de V, efectuați puterea de formare pentru partea superioară a corpului și de cardio pentru a ajuta tăiați excesul de grăsime de la midsection dumneavoastră.

Planul de ansamblu

  • Metoda de formare utilizați pentru a obține un corp în formă de V, depinde de punctul de pornire. Dacă aveți de grăsime corporală redusă, dar lipsa de definiție musculare, trebuie să vă exercitați umerii si partea superioara a spatelui pentru a lărgi partea de sus a „V.“ dvs. Daca poseda deja un corp musculos superior, dar au grăsime în plus în jurul valorii de burta, se concentreze asupra a pierde în greutate în timp ce continuă pentru a efectua și a umărului superior spate exerciții, astfel încât să nu pierde masa musculara. Dacă ești slab în ambele domenii, aveți nevoie de un plan pe termen lung care combină pierderea in greutate cu puterea de formare.

    Se încălzește cu cinci până la 10 minute de cardio de lumină înainte de toate antrenamentele. Do opt pana la 12 repetari pentru fiecare exercițiu de antrenament de forță, folosind o sarcină de greutate pe care anvelopele muschii pana la sfarsitul setului. Evitați formarea acelorași mușchi în zile consecutive.

Lărgește umerii  • Pentru a construi umerii, tinta muschii deltoid anterior în fața umerilor, deltoids dvs. mediale pe partea de sus a umerilor și posterior dvs. delts în spatele umerilor. Vizați delts dvs. anterioare cu exerciții presante, cum ar fi presa militară. Pentru a face prese militare, sa stea in picioare cu o halteră în fața umerilor și apoi extindeți brațele deasupra capului. Hit delts dvs. medial cu gantera laterale ridică sau mreana rânduri în poziție verticală. Efectuați rânduri verticale de picioare drepte, care deține o halteră în fața ta cu brațele atârnând în jos și apoi de ridicare greutatea drept în sus la bărbie. Lucrul deltoids dvs. posterioare cu rânduri-spate Delt sau ridică. Pentru a face mreana spate-Delt ridică, țineți greutatea la spate cu bratele extins în jos și apoi ridicați bara la fel de mare ca și dumneavoastră poate, drept în sus de-a lungul spate.

Consolidarea dvs. Înapoi

  • Pentru a extinde spate sus, se concentreze pe construirea muschii latissimus dorsi folosind exerciții, cum ar fi tractiuni si pulldowns lat. Pentru a efectua tractiuni, ajunge în sus și prinde un bar pullup cu o prindere overhand, răspândirea mâini mai largi decât lățimea umerilor în afară, trageți bărbia deasupra barei și apoi coborâți-vă încet la poziția de pornire. Pentru a face pulldowns, atașați un bar lat la o mașină de mare cablu, prindere bara aproape de fiecare capăt, stau în scaunul mașinii și trageți bara de la piept. Reveniți sub control la poziția de pornire.

Trim talie

  • Shrink talia cu un program de pierdere în greutate totală a corpului, deoarece nu poate la fața locului-reduce grasimea din midsection ta. Trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi pe o bază de zi cu zi pentru a pierde in greutate. Mananca o dieta sanatoasa bazata pe fructe, legume, surse de proteine ​​slabe - cum ar fi carnea de pui, pește și fructe cu coajă - și produse din pâine integrală. Efectuați exerciții de aerobic, cum ar fi jogging, înot și biciclete de echitatie pentru a arde calorii. Creșterea arde calorii de intervale fac, care de mare alternativă și de mică intensitate exercitiu aerobic. Pe măsură ce tăiați excesul de grăsime, ferm abdomenul cu exerciții, cum ar fi abdomene.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Idei pentru ambarcațiuni Bowling bileIdei pentru ambarcațiuni Bowling bile
Cum să identifice un copac cu P. Diddy BileCum să identifice un copac cu P. Diddy Bile
Filtre DIY Pond CascadaFiltre DIY Pond Cascada
Tipuri de Cricket BileTipuri de Cricket Bile
Cum de a arunca o Riser în baseballCum de a arunca o Riser în baseball
Cum de a arunca o minge Curve în SoftballCum de a arunca o minge Curve în Softball
Exerciții de volei SetareaExerciții de volei Setarea
Cum să Cast exercitarea bile din betonCum să Cast exercitarea bile din beton
12 jocuri în aer liber ai de gând să vrei să joci toata vara12 jocuri în aer liber ai de gând să vrei să joci toata vara
Cum să cumpere terenuri de stat în AlaskaCum să cumpere terenuri de stat în Alaska
» » Cum se ajunge la un organism în formă de V