berokinfo.com

Fastpitch Softball tryout Perforatoare

castingul Fastpitch softball sunt un timp pentru jucătorii pentru a arăta antrenori ceea ce le pot oferi echipa. Prin urmare, este important ca antrenorii să dezvolte burghie tryout că ambele permit jucătorilor să afișeze abilitățile lor și asigurați-vă că fiecare jucător este la nivelul echipei cere. Antrenori ar trebui să aleagă burghie care se concentreaza pe lovirea, tangaj și Fielding.

tryout scramble

  • Goana tryout este un exercițiu de ritm rapid, care testează jucători joc de picioare, viteză și înghesui. Un antrenor și un captator de stea la placa de acasă. Un jucător stă la prima bază, cu o prima baseman de rezervă în spatele ei. Restul jucătorilor linia de sus cu un singur fișier în spatele a treia bază. Antrenorul lovește un grounder greu de primul jucător în linie pe a treia bază. Acel jucător câmpurile mingea și aruncă la Catcher. Captatorul rostogolește apoi mingea spre a treia baseman, ca un ghiont, iar a treia baseman percepe mingea și aruncă la prima. Ea continuă să funcționeze și înlocuiește prima baseman de rezervă. În cazul în care prima baseman prinde mingea din baseman treia, ea se execută la partea din spate a liniei de bază de la a treia. Copia de rezervă prima baseman preia baza și semănătoarea începe din nou. Vor exista pauze pentru greșeli și pentru a înlocui Catcher, dar jucătorii buni vor fi capabili de a obține prin intermediul acestui burghiu rapid.

Soft Toss

  • Acest foraj lovind permite antrenor pentru a vedea leagăne de jucători pentru o varietate de diferite terenuri. Antrenorul se află câțiva iarzi și aruncă softball underhand la jucatorul care a hit-uri. Antrenorul poate arunca unele de mare, unele mici și unele în mijloc. Ideea este de a judeca dacă un jucător poate manipula lovind o minge care este încă o grevă, dar nu este perfect.

Cabrare

  • Un aruncător bun este un element cheie în softball fastpitch, deoarece acel jucător poate controla cât de multe hit-uri devine cealalta echipa. De aceea, este important ca echipa ta să aibă un ulcior excelent. Adunați ulcioarele încerca pentru echipa ta. Unul câte unul, au le ia movila. Fiecare jucător primește 10 de terenuri, cu un antrenor spunându-le unde să plaseze mingea. Un alt antrenor va măsura viteza mingii după ce jucătorul îl aruncă. Scor de fiecare pas de la toți jucătorii. Inventariezi scorurile și să le utilizeze pentru a vă ajuta să decideți care ulcioare de a alege.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Arderea dureri de șoldArderea dureri de șold
Sciatica si dureri de șoldSciatica si dureri de șold
Care este funcția nervului sciatic?Care este funcția nervului sciatic?
Cel mai bun tratament pentru dureri musculare croniceCel mai bun tratament pentru dureri musculare cronice
Cum la spre Fix nerv sciatic PainCum la spre Fix nerv sciatic Pain
Simptomele de sciatic EndometriozaSimptomele de sciatic Endometrioza
Relief pentru un nerv sciaticRelief pentru un nerv sciatic
Nerv sciatic Pain & HipNerv sciatic Pain & Hip
Exerciții Butt LowerExerciții Butt Lower
Întind care te vor ajuta rula mai multÎntind care te vor ajuta rula mai mult
» » Fastpitch Softball tryout Perforatoare