berokinfo.com

Calorii arse de corp Greutate cu Genuflexiuni vs. Flotari

În timp ce unele pot exercita pentru imbunatatiri in materie de sanatate, cei mai mulți oameni exercita pentru a pierde in greutate sau de a construi musculare. exercitii cardiovasculare este una dintre cele mai eficiente metode de a arde calorii, dar corpul greutate exerciții, cum ar fi genuflexiuni și flotări pot fi, de asemenea, eficiente, mai ales dacă au fost efectuate la intensități ridicate. Atunci când se compară genuflexiuni greutății corporale flotari strict dintr-o perspectivă de ardere a caloriilor, există mai mulți factori de luat în considerare.

De ardere a caloriilor 101

  • In timpul exercitiilor, corpul tau ia in oxigen pentru a descompune grasimi, carbohidrati si proteine, uneori. Rezultante calorii pot fi apoi folosite de organism pentru a alimenta antrenament. Cea mai mare consumul de oxigen în timpul exercițiului, cât este mai mare numărul de calorii pe care organismul tau va arde pentru energie.

Mușchi de activare de masă

  • Când rupe în jos fiecare exercițiu și uita-te pur la mușchii utilizați, genuflexiuni sunt câștigător clar. In timp ce flotari lucra numai deltoids dvs. anterioare și triceps, genuflexiuni utiliza fesierii, hamstrings și cvadriceps. Deoarece există mai mulți mușchi implicați în genuflexiuni, iar acesti muschi sunt semnificativ mai mari decât mușchii brațului, genuflexiuni va necesita un consum mai mult oxigen, astfel o ardere a caloriilor mai mare pentru a finaliza. Potrivit Dr. Robert Robergs si Dr. Len Kravitz de la Universitatea din New Mexico, partea inferioară a corpului este mult mai bine la creșterea tolerarea în intensitate exercițiu decât partea superioară a corpului. Acest lucru vă permite să efectuați genuflexiuni la intensități mai mari pentru perioade mai lungi decât flotări, oferind un potențial mai mare pentru arderea caloriilor.

Greutate corporală Determinant pentru calorii arse  • Numărul de calorii pe care le arde în timpul exercițiului, fie că este vorba genuflexiuni sau flotari, depinde de greutatea corpului. Cu cât cântărește, cu atat mai multe calorii vei arde. Un tabel publicat de la Harvard Medical School arata ca o persoana de 125 de lire performante calisthenics de intensitate moderata va arde 135 de calorii in 30 de minute, în timp ce un 155 de lire și o persoană de 185 de lire va arde 167 și 200 de calorii, respectiv.

Intensitatea este rege

  • În cele din urmă, ceea ce determina caloriile arse de exerciții de corp greutate, cum ar fi genuflexiuni și flotări este intensitatea la care exercita. Împingându-te pentru a merge tot afară va arde mult mai multe calorii decat a lua-o ușor și pacing-te. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru cât investiți, sau arde calorii pentru timpul, încercați antrenament Tabata. Setați un cronometru timp de 20 de secunde și de a face cât mai multe genuflexiuni sau flotari ca tine poate în acest timp. Odihneste-te 10 secunde, apoi du-te din greu pentru încă 20 de secunde. Se repetă ciclul de odihnă la locul de muncă de opt ori pentru un total de patru minute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Costume de casă trenchCostume de casă trench
Ce este un costum executiv-Cut?Ce este un costum executiv-Cut?
Cum să scapi de greutate cu tratamente cu laserCum să scapi de greutate cu tratamente cu laser
Costume de casă Dr. SeussCostume de casă Dr. Seuss
Idei pentru costume Related to MuzicăIdei pentru costume Related to Muzică
Cum să cumpărați Costume de baie pentru băiețiCum să cumpărați Costume de baie pentru băieți
Disney Idei Caracter costumeDisney Idei Caracter costume
Mama Natura costum IdeiMama Natura costum Idei
Costume unice supereroi IdeiCostume unice supereroi Idei
Cele mai bune idei Masquerade CostumeCele mai bune idei Masquerade Costume
» » Calorii arse de corp Greutate cu Genuflexiuni vs. Flotari