berokinfo.com

Despre diferitele tipuri de Wrestling

Vechiul sport de lupte a oferit mult timp persoanelor cu un mijloc competitiv și de a-și exercita tren pentru pieptiș luptă. Trei tipuri de lupte s-au dezvoltat în Europa de Vest și America: Greco-romane, freestyle și lupte folkstyle. În timp ce aceste stiluri pun accentul pe tehnici diferite, toate au un lucru în comun - utilizarea diferitelor are la pinul cu succes umerii adversarului la mat.

Câștigarea unui Bout

  • Stilurile de luptă de bază împărtășesc câteva reguli și metode de puncte de notare similare, pentru a câștiga un meci. În timp ce calea spre victorie final implică fixarea adversarului la mat, puncte asigură funcționarii pot declara un câștigător, chiar dacă o cădere nu apare niciodată. De exemplu, un wrestler scorurile două puncte pentru un Takedown, care apare atunci când el trage adversarul său dintr-o poziție în picioare, chiar dacă nu se termină într-o cădere completă. Pe partea defensivă, luptătorii scor, de asemenea, puncte de mers înapoi sau unei eliminări de evadare dintr-o cală.

Lupte greco-romane

  • Mai popular în Europa decât în ​​Statele Unite ale Americii, lupte greco-romane dezvoltat din fuzionarea greacă veche și stiluri de luptă romane. Când Roma a cucerit Grecia antica, a încorporat o parte din harul grecesc Wrestling lui deține și mișcare, în timp ce în același timp, muting brutalitatea sa adesea mortale. (Vezi referințele 1 & 2) Luptătorii greco-romane moderne incep accesele lor de poziții în picioare, și să evidențieze partea superioară a corpului deține, deoarece folosind picioare pentru a înscrie sau te aperi este interzisă în acest stil. Tehnica și poziția corpului sunt cele mai importante în lupte greco-romane, in conformitate cu doua ori campion național Darryl Christian.

Lupte libere  • Spre deosebire de lupte greco-romane, lupte libere permite concurenților să folosească picioarele lor, precum și brațele lor de a aduce în jos adversarii sau să scape deține. Prin reputație, crize freestyle de obicei sunt mai explozive și riscante decât omologii lor greco-romane, oferind lifturi de mare și aruncă puternic. Un vlăstar american a stilului greco-romane, freestyle a devenit cel mai popular stil de lupte din lume și a debutat la Jocurile Olimpice în 1904. În același an, Federația Internațională a Stiluri de lupte asociate sau FILA, a introdus norme standardizate și clase de greutate la asigura concursuri corecte.

Folkstyle și Collegiate Wrestling

  • În general vorbind, folkstyle lupte se referă la orice stil de lupte recunoscute într-o anumită cultură, cum ar fi jitsui Jiu, în Brazilia sau de sumo din Japonia. In Statele Unite ale Americii., "folkstyle" înseamnă, de obicei lupte colegial, un stil de dezvoltat și practicat în licee și universități americane. In timp ce wrestling colegial are multe în comun cu freestyle, scorul este mai puțin tehnic și crize pot fi mai lent ritm. De asemenea, unic pentru colegial wrestling este conceptul de "timp de echitatie" - un wrestler câștigă puncte pentru suma de timp el controlează adversarul său.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum Place Pad-uri TENS MasiniCum Place Pad-uri TENS Masini
Efecte asupra vremii leziuni ale nervilorEfecte asupra vremii leziuni ale nervilor
Cum se Unitățile de condensare Dimensiune RefrigerationCum se Unitățile de condensare Dimensiune Refrigeration
Cum se utilizează E-STIMCum se utilizează E-STIM
Semne de col uterin gatului ProblemeSemne de col uterin gatului Probleme
Care sunt tratamente pentru Lacrimi Medial menisc?Care sunt tratamente pentru Lacrimi Medial menisc?
Cum de a construi o unitate TENSCum de a construi o unitate TENS
Cum să stabilească un USB Drive nerecunoscutCum să stabilească un USB Drive nerecunoscut
Ce este Tactile Stimulare?Ce este Tactile Stimulare?
Cum se ajunge la Nerve Pain ReliefCum se ajunge la Nerve Pain Relief
» » Despre diferitele tipuri de Wrestling