berokinfo.com

Statiuni Gay în Wisconsin

Wisconsin este acasa, la o serie de plaje gay, baruri și spațiile de cazare gay friendly. Potrivit site-ul Roof Purple, Wisconsin are cel puțin opt stațiuni gay-friendly și hanuri. Aceste statiuni sunt perfecte pentru escapade romantice rapide sau vacanțe de o săptămână.

Rainbow Valley Resort

 • Rainbow Valley Resort este situat într-un cadru liniștit, intim la doar câteva mile de centrul din Wisconsin Dells. Complexul oferă internet wireless, o piscină în aer liber, zone de plajă (îmbrăcăminte opțional), trasee montane, gropi potcoavă, un bar și un restaurant. Camerele standard sunt dotate cu TV prin cablu, acces la internet, un cuptor cu microunde, frigider și filtru de cafea. Cabine au punți private, două dormitoare, și căzi cu hidromasaj. Dix Bar Captain oferă o varietate de băuturi speciale, muzică și un cocktail bar, în timp ce Artist Glen Sala de mese servește fripturi, fructe de mare și paste.

  Rainbow Valley Resort
  4124 River Road
  Wisconsin Dells, WI 53965
  866-553-1818
  captaindix.com

Unsprezece Gables Inn pe Lacul Geneva

 • Cele unsprezece Gables Inn este situat pe malul Lacului Geneva și întâmpină cuplurile gay. Cele șase camere din han principală dispun de intrări private, băi private, vederi spre lac, seminee jurnal de gaz, o curte privată, frigidere și cocktail. Cele două unități din clădire cabana vin cu unghere mic dejun, seminee gaz, internet wireless, baruri umede, frigidere și cuptoare cu microunde.

  Unsprezece Gables Inn pe Lacul Geneva
  493 Wrigley Disc
  Lacul Geneva, WI 53147
  262-248-8393
  lkgeneva.com

Albany House Bed Mic dejun

 • Albany House Bed Micul dejun este o casa cu sase camere, construita in 1908. Acesta este restaurat ca o casa cu trei etaje, oferind importate țiglă franceză și lemn de stejar natural. Conducerea casei servește un mic dejun complet în fiecare dimineață. River Cottage situat pe site-ul poate găzdui până la șase persoane și este situat de-a lungul râului Sugar. Cabana dispune de un jacuzzi pentru doi, un șemineu, TV prin satelit și o bucătărie complet echipată. Comentatorii de pe TripAdvisor toate da șederilor la ratinguri Albany Casa de „excelent“.

  Albany House Bed Mic dejun
  405 S. Mill St.
  Albany, WI 53502
  608-862-3636
  albanyhouse.com

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Drepturile legale pentru a lua în străinătate pentru copiiDrepturile legale pentru a lua în străinătate pentru copii
Poate vă reînnoiți un pașaport online?Poate vă reînnoiți un pașaport online?
Cum se obține un pașaport HondurasCum se obține un pașaport Honduras
Motive de refuz pașaport indianMotive de refuz pașaport indian
Cum să-și reînnoiască Pașapoarte și vizeCum să-și reînnoiască Pașapoarte și vize
În cazul în care îmi pot reînnoi My Passport Thai în SUA?În cazul în care îmi pot reînnoi My Passport Thai în SUA?
Obținerea unui pașaportObținerea unui pașaport
Cum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din DataCum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din Data
Cum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea FormularCum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea Formular
Cum să-și reînnoiască un pașaport irlandezCum să-și reînnoiască un pașaport irlandez
» » Statiuni Gay în Wisconsin