berokinfo.com

Cum să-și reînnoiască un pașaport irlandez

Ca orice alt pașaport stat membru al Uniunii Europene, un pașaport irlandez permite proprietarului să se deplaseze liber pe întreg țările UE și să trăiască în oricare dintre aceste state timp de până la trei luni. pașapoarte irlandeze sunt emise de către Departamentul Afacerilor Externe numai cetățenilor din Irlanda. Pentru cetățenii din Irlanda, procesul este simplu și începe de la cel mai apropiat oficiu consular irlandez.

Ceea ce aveți nevoie

 • Formular
 • 2 fotografii recente pașaport de culoare
 • aprobarea girant de aplicare și fotografii
 • pașaport vechi sau o dovadă a cetățeniei
 • Raportul de poliție (în cazuri de pașapoarte pierdute sau furate)
 • Taxa de procesare
 • Vizitați Pașapoarte Dublin, sau cel mai apropiat ambasada sau consulatul din Irlanda. De aici vă va ridica formularul de cerere de reînnoire și instrucțiuni specifice în ceea ce privește taxele și timpii de procesare, care pot varia.

 • Completați fiecare secțiune din formularul de cerere de pașaport în stilou negru, folosind litere majuscule, și să semneze documentul în caseta desemnat.

 • Atașați două fotografii recente pașaport de culoare. Veți avea nevoie de un martor calificat pentru a semna partea din spate a unuia dintre fotografii și secțiunea martor a cererii dumneavoastră. Cererea va prezenta calificările pentru martorul. • Include o dovadă a cetățeniei irlandeze cu formularul de cerere. Dacă sunteți sub 18 ani sau nu au un pașaport pentru orice motiv, format lung certificatul de naștere irlandez vor fi suficiente. În caz contrar, furnizați propriul certificat de naștere, certificate de naștere și părinții tăi părinții tăi certificatul de căsătorie de stat. O altă opțiune este de a oferi irlandez Certificatul de Naturalizare, în plus față de certificatul de naștere. Pentru toate cazurile de pașapoarte pierdute sau furate, un raport al poliției este necesară, în plus față de dovada cetățeniei.

 • Atașati taxa de procesare așa cum este desemnat prin formularul de cerere, și depune direct la Biroul de pașapoarte, fie prin cea mai apropiată ambasadă sau consulat al Irlandei.

 • Se lasă cel puțin patru săptămâni pentru reînnoirea pașaportului pentru a fi prelucrate. Pentru solicitanții care trăiesc în străinătate, timpul de transport maritim poate prelungi perioada de așteptare, chiar mai mult, asa ca planurile de călătorie internaționale în consecință. Dacă aveți nevoie de reînnoirea într-o grabă, va trebui să plătească suplimentar pentru serviciul de urgență (50 de euro pentru adulți, 25 de euro pentru copii începând cu 2009), și poate fi nevoie să furnizeze dovada de călătorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a verifica Air MilesCum de a verifica Air Miles
Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizareLinii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare
Limite de greutate a bagajelor pentru companiile aerieneLimite de greutate a bagajelor pentru companiile aeriene
Cele mai bune companii pentru a acoperi în AsiaCele mai bune companii pentru a acoperi în Asia
Reglementări pentru bagaje pe zborurile internaționaleReglementări pentru bagaje pe zborurile internaționale
Cum de a verifica o rezervare de zbor onlineCum de a verifica o rezervare de zbor online
Bilete de avion Reducere pentru profesoriBilete de avion Reducere pentru profesori
Cum să se înscrie pentru lioalitate MilesCum să se înscrie pentru lioalitate Miles
Cum de a schimba numele pe biletul de zborCum de a schimba numele pe biletul de zbor
Cum să valorificați recompense Puncte pentru companie aeriană MilesCum să valorificați recompense Puncte pentru companie aeriană Miles
» » Cum să-și reînnoiască un pașaport irlandez