berokinfo.com

Pot folosi un pașaport expirat de documentare nou loc de muncă?

Când începe un nou loc de muncă în Statele Unite, trebuie să completați un formular de eligibilitate ocuparea forței de muncă de verificare, de asemenea, stiu ca formularul I-9. Formularul vă cere să oferi angajatorului cu dovada identității și dreptul legal de a lucra în Statele Unite. Orice documentație pe care le utilizați trebuie să fie actuale și valide.

Formularul I-9

Legea federală impune angajatorilor să verifice identitatea și statutul de imigrant al noilor angajați. Când sunteți angajat, tu si angajatorul completati I-9 forma, pe care angajatorul păstrează la dosar în timpul ocupării forței de muncă dumneavoastră. Potrivit Statele Unite Imigrare și Cetățenie Servicii, angajatorul trebuie să păstreze I-9 la dosar timp de trei ani după ce aceștia sunt angajați sau la un an după ce părăsi compania, oricare dintre acestea este mai târziu.

Documentația necesară

Legea vă cere să arate documentația angajatorului că atât dovedește identitatea, precum și dreptul de a lucra în Statele Unite. Un pașaport Statele Unite ale Americii, carte de pașaport sau un pașaport străin care conține o ștampilă de autorizație de muncă sau viză toate pot fi folosite pentru a stabili atât identitatea și dreptul la muncă. Dacă nu aveți un pașaport, vă poate arăta angajatorului o combinație de documente pentru a dovedi identitatea și autorizație de muncă. De exemplu, puteți afișa angajatorul dvs. o fotografie carte de identitate emise de stat, cum ar fi permis de conducere, pentru a dovedi identitatea și o copie legalizată a certificatului de naștere Statele Unite pentru a arăta că ești un cetățean și au dreptul de a lucra.

Pașapoartele expirateLa data de 03 aprilie 2009, angajatorii nu mai poate accepta un pașaport expirat sau alte documente de identitate ca dovadă a identității sau că o persoană are dreptul de a lucra în Statele Unite. Toate documentele pe care le prezintă angajatorului de completare a formularului I-9 trebuie să fie actuale.

Expedited Pașapoarte

În cazul în care pașaportul a expirat și trebuie să-l reînnoiască rapid, puteți plăti o taxă suplimentară pentru a avea reînnoirea pașaportului accelerate. Un pașaport de urgență poate dura încă câteva săptămâni pentru a ajunge. Dacă aveți nevoie de pașaport numai în scopul de completarea formularului de I-9, poate fi mai ieftin și mai rapid pentru a obține alte identificare, cum ar fi certificatul de naștere sau un card de securitate socială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fapte interesante despre FMLAFapte interesante despre FMLA
W4 Instrucțiuni AngajatorW4 Instrucțiuni Angajator
Ce este un DOT angajator anterior Verificați?Ce este un DOT angajator anterior Verificați?
Cum Confirmați ocuparea forței de muncăCum Confirmați ocuparea forței de muncă
Motive pentru încetarea ocupării forței de muncăMotive pentru încetarea ocupării forței de muncă
Cum se completează un termen scurt Formular de revendicare pentru persoanele cu handicapCum se completează un termen scurt Formular de revendicare pentru persoanele cu handicap
Cum la File Taxele Când lucrezi în Ohio & Live in IndianaCum la File Taxele Când lucrezi în Ohio & Live in Indiana
Cum puteți să revendicați Zero ImpoziteCum puteți să revendicați Zero Impozite
Ce tip de Taxe Are un angajator cruța de la angajat?Ce tip de Taxe Are un angajator cruța de la angajat?
Cât timp este angajatorul meu trebuie sa depuneti meu 401 (k) de meci?Cât timp este angajatorul meu trebuie sa depuneti meu 401 (k) de meci?
» » Pot folosi un pașaport expirat de documentare nou loc de muncă?