berokinfo.com

Tarife reduse in aer pentru Situații de Urgență de familie

În cazul în care apare o urgență în familie, unele companii aeriene oferă tarife reduse. Fiți pregătit să răspundă la întrebări și să furnizeze informații. Deși nu există garanții, ați putea fi capabil de a obține un tarif redus în mod substanțial.

Tarife doliul

  • Fiecare companie aeriană are propria sa politică privind tarifele în caz de deces sau compasiune. Unele companii aeriene nu le oferă. Apel și întrebați despre politicile fiecărei companii aeriene lui. Nu folosiți Internetul. Apelați compania aeriană, și să explice de ce ai nevoie.

familie imediat

  • Înțelegeți că dacă situația de urgență implică familia imediată, probabil va avea probleme cu obtinerea o pauză. Fiți conștienți de faptul că tarifele de urgență pentru decese sau boli grave se aplică numai în familia ta imediat.

Fii perseverent dar flexibil

  • În cazul în care un reprezentant al companiei aeriene susține că compania aeriană nu oferă tarife de urgență sau spune că nu se califică, cere să vorbească cu un supervizor. S-ar putea să nu obține nici mai departe, dar s-ar putea. Amintiți-vă să fie politicos și respectuos pentru că ai nevoie de o favoare. Va trebui să fie flexibil. În cazul în care compania aeriană oferă un tarif redus pe un zbor de plecare la o oră incomod --- dimineața foarte devreme sau mijlocul de noapte --- accepta și mulțumesc companiei aeriene.

Document Situației  • Fii pregătit pentru a partaja specificul dumneavoastră de urgență în cazul în care operatorul de transport este de acord să ia în considerare acordarea vă un tarif special. În cazul în care un membru al familiei este grav bolnav, va fi de așteptat să furnizeze numele pacientului, spital și / sau medicul curant. Dacă este o moarte în familie, să fie pregătit pentru a da numele defunctului și casa înmormântare de manipulare a serviciilor. Nu face apel până când s-au adunat toate informațiile, care include informații complete de contact (numele, adresa și numărul de telefon) pentru toate părțile.

Certificate de deces

  • În cazul în care o companie aeriană este de acord să vă dea un tarif redus, acesta va dori, probabil, să furnizeze o copie a certificatului de deces, înainte de zborul de retur. În cazul în care situația de urgență implică o boală gravă, compania aeriană ar putea cere să furnizeze documentația de la un medic sau spital.

Alte optiuni

  • Dacă nu vă puteți convinge o companie aeriană pentru a vă oferi un tarif redus din cauza unei situații de urgență, a verifica un site specializat în biletele de avion cu tarife reduse, cum ar fi Priceline.com, CheapFares.com și Kayak.com.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lucruri de făcut în Atlanta, în ziua de Anul NouLucruri de făcut în Atlanta, în ziua de Anul Nou
Cum de a conduce pe plaja din Carolina Beach, Carolina de NordCum de a conduce pe plaja din Carolina Beach, Carolina de Nord
Cum de a găsi o plajă liniștită în VirginiaCum de a găsi o plajă liniștită în Virginia
Plaje cu Boardwalks în FloridaPlaje cu Boardwalks în Florida
Cele mai bune plaje din Clearwater, FloridaCele mai bune plaje din Clearwater, Florida
Plajele din apropierea Midland MichiganPlajele din apropierea Midland Michigan
Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?
Cum de a găsi o plajă nud in BelgiaCum de a găsi o plajă nud in Belgia
Cât de mult un CNA Asigurați-vă din Atlanta?Cât de mult un CNA Asigurați-vă din Atlanta?
Plajele de la Vero Beach, FloridaPlajele de la Vero Beach, Florida
» » Tarife reduse in aer pentru Situații de Urgență de familie