berokinfo.com

Cum se utilizează Rafturi de bagaje pe un SUV

Primul obstacol pentru o vacanta de succes este de a găsi o modalitate de a se potrivi totul în vehicul. SUV-uri tind să aibă zone de marfă spațioase, dar poate fi încă insuficient pentru toate uneltele unele familii tracta. Deoarece cele mai multe SUV-uri vin cu un raft fabrica de bagaje, acesta poate fi destul de benefic pentru a învăța cum să-l folosească în condiții de siguranță. Acest lucru va elibera o mulțime de spațiu interior, permițându-vă să se concentreze pe aducerea de-a lungul toate lucrurile pe care veți avea nevoie pentru a avea o vacanta mare.

Ceea ce aveți nevoie

 • Bandă de măsurare
 • Scara
 • sac de marfă sau o cutie
 • 4 curele cam-catarama
 • Utilizați o bandă de măsurare pentru a determina dimensiunea de sac sau o cutie va fi nevoie. În cazul în rack bagajele traversele, veți avea nevoie de ceva care se potrivește în interiorul pătratului că barele laterale și barele transversale formează. În cazul în rack bagajele îi lipsește traversele, doar asigurați-vă că operatorul de transport de pe acoperiș nu atârne pe parbriz.

 • Selectați o rezistentă la intemperii, cutie de înaltă calitate sau sac de mărfuri. Orice ai alege va fi de echitatie în ploaie și alte fenomene meteorologice extreme, la viteze de până la 70 mph. Din moment ce stocarea obiecte personale care sunt în valoare de păstrare în interior, se plătește pentru a obține un purtător care este extrem de durabil și rezistent la intemperii.

 • Pack caseta de marfă sau sac în timp ce acesta este pe partea de sus a mașinii. Acest lucru reduce foarte mult riscul de gât și de spate leziuni de la încercarea de a ridica un purtător încărcat pe mașină. • Completați caseta sau punga pentru capacitatea de a preveni sacadată sau fluturând o dată mașina este în mișcare.

 • Evitati elementele de ambalare aveți nevoie de acces rapid la timpul călătoriei pe partea de sus a vehiculului.

 • Sigilați cutia sau punga în conformitate cu instrucțiunile producătorului, apoi să ia curele CAM-catarama și fixați suportul de Portbagajul. Ar trebui să existe locații de pe raft pentru cârlige pentru a fixa pe, și veți utiliza manivela came-cataramă pentru a le strânge. Utilizați două chingi peste părțile laterale ale cutiei sau sac, și două curele din față spre spate.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se obține un pașaport HondurasCum se obține un pașaport Honduras
  Cum să-și reînnoiască Pașapoarte și vizeCum să-și reînnoiască Pașapoarte și vize
  Cum să-și reînnoiască mexican PașapoarteCum să-și reînnoiască mexican Pașapoarte
  Cum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din DataCum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din Data
  Cum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea FormularCum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea Formular
  Cum să-și reînnoiască un pașaport irlandezCum să-și reînnoiască un pașaport irlandez
  Cerințe pentru a reînnoi un pașaport din SUA a expiratCerințe pentru a reînnoi un pașaport din SUA a expirat
  Cum pot modifica adresa mea pentru My Passport din Marea Britanie?Cum pot modifica adresa mea pentru My Passport din Marea Britanie?
  Cum de a reînnoi un pașaport în SeattleCum de a reînnoi un pașaport în Seattle
  Cum de a verifica pașaport Reînnoirea StareaCum de a verifica pașaport Reînnoirea Starea
  » » Cum se utilizează Rafturi de bagaje pe un SUV