berokinfo.com

Cum să devii un doctor nutritionist

Deveniți un nutritionist pentru a ajuta pe alții să mănânce mese sănătoase
Deveniți un nutritionist pentru a ajuta pe alții să mănânce mese sănătoase (Imagine: Imagine dieta de la Kurhan Fotolia.com)

Cei interesați de a deveni un medic nutritionist poate experimenta o carieră plină de satisfacții și în cerere. Ca un medic nutriționist, vă poate ajuta o mare varietate de oameni folosesc dieta lor pentru a lupta împotriva bolilor și să mențină un stil de viață sănătos. În funcție de interesele dumneavoastră, puteți lucra la birou a ajuta familiile unui medic, la o facilitate de îngrijire medicală la domiciliu a ajuta persoanele în vârstă, sau la un spital, care oferă serviciile la populația generală. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să devină un medic nutriționist.

Ia-știință, matematică și cursuri de sănătate în liceu să se pregătească atât pentru colegiu și cariera ta viitoare.

Continuarea o diplomă de licență de la o instituție acreditată. Pentru a deveni un medic nutriționist în S.U.A., trebuie să aibă o diplomă de licență într-una din următoarele domenii: dietetică, produse alimentare si nutritie, Deservire alimentare de sisteme de management sau un domeniu legat. Studiile de curs pot include alimente, nutriție, chimie, biologie și fiziologie.Un stagiu complet. Deși nu este necesar în toate cazurile, mai multe programe de doctorat nutriționist includ o cantitate desemnată de experiență de lucru supravegheat într-un cadru de îngrijire a sănătății înainte de a putea absolvi și trece la noua cariera ca un nutritionist. Ganditi-va ca de formare la locul de muncă.

Verificați cerințele de licențiere în starea dumneavoastră. Potrivit Departamentului Muncii, 46 de state au legi în ceea ce privește cerințele pentru a deveni - și servind ca - un medic nutriționist. Cerințele variază în funcție de stat, cu unele care necesită ca medicii nutritionist transporta până la data de licențe și alte persoane care necesită certificare.

Găsiți un loc de muncă ca un medic nutriționist. Începeți prin contactarea locale facilități de îngrijire a sănătății și a întrebat dacă acestea au nici o deschidere pentru un medic nutriționist. Puteți verifica, de asemenea, panouri de locuri de muncă în regiunea în care doriți să lucrați. A se vedea secțiunea Resurse pentru un consiliu de locuri de muncă on-line.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa devii un dentist pediatricCum sa devii un dentist pediatric
Cum sa devii un doctor în New YorkCum sa devii un doctor în New York
Obiectivele de carieră ale unui PediatruObiectivele de carieră ale unui Pediatru
Salariul unui clinica Nutriționist CertifiedSalariul unui clinica Nutriționist Certified
Cum sa devii un nutritionist în CanadaCum sa devii un nutritionist în Canada
Devenind un certificat NutriționistDevenind un certificat Nutriționist
Cum sa devii un medic veterinar aviarăCum sa devii un medic veterinar aviară
Cariere & Salarii pentru animaleCariere & Salarii pentru animale
Definiția unui medic ortopediceDefiniția unui medic ortopedice
Cum să studieze pentru a deveni un doctorCum să studieze pentru a deveni un doctor
» » Cum să devii un doctor nutritionist