berokinfo.com

Devenind un certificat Nutriționist

Devenind un certificat Nutriționist

Elementele de bază

  • Un nutritionist certificat, de asemenea, menționată ca un dietetician, planuri de mese pentru pacientii in medii de ingrijire a sanatatii din spitale si casele de ingrijire medicala la clinici si cabinete private. nutriționiști certificate lucra alături de terapeuți de masaj, homeopati și acupunctură în centre de holistice, care oferă tratamente medicale alternative. Sistemele școlare și închisori folosesc, de asemenea, nutriționiști certificate.

Educaţie

  • Un grad de patru ani in managementul serviciilor alimentare, dieta si nutritie sau alt domeniu legat este o cerință minimă pentru nutriționiști. Mulți merg pe pentru a câștiga un master sau doctorat în nutriție pentru a crește oportunitățile de angajare și să-și lărgească expertiza lor. Nutriționiști, de asemenea, specializati in diverse domenii, cum ar fi programe dietetice comunitare, clinice, de conducere sau de lucru de consultanță. Ei câștigă desemnări și grade suplimentare în aceste domenii. Potrivit Biroului US de Statistică a Muncii, 48 de state au legi care reglementează licensure de nutriționiști. Comisia cu privire la înregistrarea Dietetic prezintă cerințele și informațiile de contact pentru statele individuale, prin intermediul site-ul său. Certificari sunt acordate prin intermediul American Dietetic Association. Certificatul inregistrat dietetician (RD) este acordat după îndeplinirea cerințelor educaționale ale grupului și orele de stagiu și pot trece un examen. Statutul RD nu înlocuiește cerințele de licență de stat. Nutritionistii înregistrate trebuie să mențină destinația lor, prin completarea 75 de ore aprobate credite de formare continua la fiecare cinci ani.

Certificare  • Certificari sunt acordate prin intermediul American Dietetic Association. Certificatul inregistrat dietetician (RD) este acordat după îndeplinirea cerințelor educaționale ale grupului și orele de stagiu și pot trece un examen. Statutul RD nu înlocuiește cerințele de licență de stat. Nutritionistii înregistrate trebuie să mențină destinația lor, prin completarea 75 de ore aprobate credite de formare continua la fiecare cinci ani.

Discipline

  • nutriționiști clinice certificate lucreaza in principal in centre de ingrijire de sănătate în cazul în care acestea supraveghează cerințele dietetice ale pacienților individuali. Acestea evaluează nevoile pacientului și starea medicală, pregătește un meniu pentru pacient în timp ce în instalația și să raporteze cu privire la urmarirea de ingrijire care le oferă. Ei lucrează în strânsă colaborare cu medicii pentru a determina nevoile pacientului. specialități clinice pentru nutriționiști poate duce sa lucreze cu pacientii obezitate, rinichi si pacientii cu diabet zaharat, precum si in stare critica. Într-un spital sau de îngrijire medicală la domiciliu, nutritionist clinic supraveghează adesea un personal de bucătărie. dieteticieni comunitare servesc în primul rând ca educatori, care lucrează în cadrul programelor comunitare pentru a preveni bolile și pentru a promova o alimentație sănătoasă. agențiile de sănătate Acasă folosesc serviciile de dieteticieni comunitare pentru a preda pacientilor cum sa magazin legata de casa și să se pregătească pentru nevoile lor dietetice speciale. Nutritionistii interesați să lucreze în arena medicina alternativă pot găsi cursuri de formare și prin intermediul organizațiilor, cum ar fi Institutul Global pentru Medicina Alternativa. Mulți nutriționiști holistice lucrează ca antreprenori în propriile lor practici și de a ajuta oamenii să ajungă la dieta mai sanatoasa pentru nevoile lor stil de viață și de sănătate.

  • Foto credit Steve Woods
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Importanța interpersonală comunicare în afaceriImportanța interpersonală comunicare în afaceri
Influența Internetului asupra afaceriiInfluența Internetului asupra afacerii
Cum să comunice managementuluiCum să comunice managementului
Importanța studierii comunicare în afaceriImportanța studierii comunicare în afaceri
Scrise eficiente și comunicare oralăScrise eficiente și comunicare orală
Elementele cheie ale procesului de comunicareElementele cheie ale procesului de comunicare
Cerințe pentru comunicare eficientăCerințe pentru comunicare eficientă
Cum se scrie un memento o întâlnireCum se scrie un memento o întâlnire
Importanța comunicare orală în limba engleză de afaceriImportanța comunicare orală în limba engleză de afaceri
Care sunt elementele de comunicare interpersonală?Care sunt elementele de comunicare interpersonală?
» » Devenind un certificat Nutriționist