berokinfo.com

Cum de a trimite un poster prin FedEx

Trimite un poster prin FedEx ca un cadou special.
Trimite un poster prin FedEx ca un cadou special. (Imagine: Arthur Tilley / Creatas / Getty Images)

Trimiterea ceva ca un poster prin FedEx poate parea intimidant. La urma urmei, nu se poate plia si pune-l într-un plic FedEx, deoarece acest lucru ar ruina poster. În schimb, ar trebui să utilizați FedEx ambalaje de specialitate pentru a trimite obiecte cum ar fi postere si pentru a evita deteriorarea lor.

Vizitați cel mai apropiat magazin de transport maritim FedEx, sau vizitați site-ul FedEx (a se vedea link-ul în resurse.) Achiziționarea unui tub FedEx făcut special. Aceste tuburi masoara 38 inch lungime de 6 inch lățime și o adâncime de 6 inch. postere mari pot avea o lungime de 39 de inch, dar lățimea este de numai 27 inci, care se va potrivi în continuare în tubul special al ambalajului.

Rulati afișul de jos în sus lent, astfel încât să nu creați cute sau îndoituri în poster. Asigurați rola relativ mici, astfel încât se va potrivi în tubul FedEx.

Introduceți rola poster în tubul FedEx și scoateți banda adezivă de la capetele auto-etanșare. Ori clapele peste astfel încât acestea să sigila unul pe celălalt.

Completați formularul FedEx da toate informațiile despre expeditor și adresa receptor și numărul de telefon. Decide cu privire la tipul de transport maritim pe care doriți dacă este a doua zi, de transport maritim a doua zi sau de transport maritim la sol de cinci zile.

Plătiți pentru serviciul de transport maritim și să păstreze o copie a numărului de urmărire dat de către reprezentantul de transport maritim FedEx. Accesați site-ul FedEx pentru a urmări pachetul de livrare, folosind numărul de urmărire dat la tine pe chitanță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Istoria FedExIstoria FedEx
Cum se împachetează AfișeCum se împachetează Afișe
Cel mai bun mod de stocare PostereCel mai bun mod de stocare Postere
Cum de a configura un cont FedEx BusinessCum de a configura un cont FedEx Business
Cum de a navei Paint Cu FedExCum de a navei Paint Cu FedEx
Cum de a începe un magazin FedexCum de a începe un magazin Fedex
Ce este Fedex Prima peste noapte?Ce este Fedex Prima peste noapte?
Punctele forte ale FedexPunctele forte ale Fedex
Cum se calculează International Poștale RataCum se calculează International Poștale Rata
Cum de a solicita o FedEx picătură cutieCum de a solicita o FedEx picătură cutie
» » Cum de a trimite un poster prin FedEx