berokinfo.com

Ce este Fedex Prima peste noapte?

Air Travel permite livrări FedEx Express pentru a ajunge la destinație la timp.
Air Travel permite livrări FedEx Express pentru a ajunge la destinație la timp. (Imagine: Avion taxează imaginea de Nikolay Okhitin de Fotolia.com)

FedEx În primul rând Peste noapte este o opțiune de expediere pentru a asigura livrarea cu prioritate următoare zi lucrătoare. Această opțiune special garantează că pachetele ar trebui să ajungă la prima lor lucru de destinație în următoarea zi lucrătoare.

Următoarea zi lucrătoare de livrare

În funcție de codul poștal de destinație a coletului, livrare ar trebui să aibă loc nu mai târziu de 10 a.m. în următoarea zi lucrătoare. garanții de livrare începe cât mai devreme la ora 8 dimineața, în unele zone. FedEx oferă o diagramă care listează timpii de sosire aproximative pentru pachete în funcție de codurile zip.

Disponibilitate

FedEx Prima Peste noapte este disponibilă de luni până vineri, de-a lungul Statelor Unite. Cu toate acestea, serviciul Hawaii este limitat la numai pachetele trimise. Sâmbătă pick-up este, de asemenea, disponibil în unele zone pentru o taxă suplimentară.

Cost

FedEx Prima Noapte este una dintre cele mai scumpe opțiuni de expediere FedEx Express. Costul total este determinată de mărimea, greutatea și destinația pachetului.

Restricții pachetFiecare pachet poate cântări până la 150 de lire sterline, iar lungimea pachetului nu poate depăși 119 inch. Pachetele trebuie să fie, de asemenea, mai mică de 165 cm in lungime, plus grosime. Circumferinta se calculează prin adăugarea de lungime pachet de două ori înălțimea plus două ori lățimea.

Servicii suplimentare

Pentru o taxă suplimentară, vă poate fi necesară o semnătură indirectă, directă, sau un adult pentru a asigura livrarea pachetului. FedEx va oferi, de asemenea etichete de returnare pentru fiecare pachet la un cost suplimentar.

Bunuri periculoase

Cu excepția gheață uscată, obiecte periculoase și periculoase nu pot fi expediate, deși FedEx Prima peste noapte. După ce a fost identificat în mod corespunzător, mărfurile periculoase și periculoase pot fi trimise prin alte opțiuni de livrare FedEx.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tehnici de marketing de vânzare cu amănuntulTehnici de marketing de vânzare cu amănuntul
Client Services Director Descrierea postuluiClient Services Director Descrierea postului
Obiective de marketing directObiective de marketing direct
Care sunt avantajele de a fi un manager de marketing?Care sunt avantajele de a fi un manager de marketing?
Cum de a studia comportamentul consumatoruluiCum de a studia comportamentul consumatorului
Tipuri de promoții de consumTipuri de promoții de consum
Pași în Managementul Calității TotalePași în Managementul Calității Totale
Cont de client Descriere Manager de locuri de muncăCont de client Descriere Manager de locuri de muncă
Rolul managerilor de servicii pentru clienți într-o agenție de publicitateRolul managerilor de servicii pentru clienți într-o agenție de publicitate
Diferența dintre Strategic Marketing & Management MarketingDiferența dintre Strategic Marketing & Management Marketing
» » Ce este Fedex Prima peste noapte?