berokinfo.com

Cash Flow Tehnici de management

Cele mai multe companii se concentreze pe moduri de a crește vânzările și de a îmbunătăți marjele de profit. În timp ce acestea sunt aspecte importante de a rula o afacere, acestea nu afectează în mod necesar fluxul de numerar al companiei. Chiar și companiile de succes salbatic poate lupta pentru a menține fluxurile de numerar corespunzătoare în cazul în care nu pot controla costurile sau eliminarea deșeurilor în operațiunile de afaceri. Companiile trebuie să dezvolte o strategie de gestionare numerar sau politică pentru a asigura fluxul de numerar urmează creșterile de vânzări.

Previziuni financiare

O parte importantă a managementului de numerar este de a proiectului de precisă și prognoza suma de bani câștigate prin operațiunile de afaceri. In timp ce companiile pot cheltui sume mari de timp prognozarea vânzărilor sau dezvoltarea de modele economice, acestea nu pot cheltui aceeași cantitate de timp pe prognozarea fluxurilor reale de numerar. Cele mai multe îmbunătățiri de afaceri sau extinderile sunt în numerar săraci companii on- timpurii trebuie să planifice pentru aceste scenarii și să asigure noile operațiuni pot face acest lucru în numerar după ce încep să funcționeze la așteptări complete.

Elaborarea bugetelor

Un instrument comun de gestionare a numerarului găsit în companii este bugetele de afaceri. Bugetele sunt drum financiare harta companiile folosesc la planificarea cheltuielilor de afaceri și de urmărire a fluxului de numerar pe tot parcursul anului de afaceri.

Cele mai multe companii pregătesc bugetele la nivel de departament și se rostogolesc aceste bugete individuale într-un singur buget de master. Crearea mai multor bugete mai mici pot ajuta managerii determina care folosesc operațiunile de mai mulți bani și lupta pentru a rămâne pe sumele bugetare proiectate. Aceasta descoperire ofera managerilor o idee de unde se pot face îmbunătățiri atunci când sunt necesare îmbunătățiri pentru a corecta problemele de fluxul de numerar al companiei.

Strategia de reducere a costurilorCompaniile ar putea dori să pună în aplicare o strategie specifică de reducere a costurilor pentru combaterea problemelor de flux de numerar. Câteva dintre aceste tehnici includ contabilitate slaba, șase sigma și de management al calității totale (TQM).

contabilitate Lean se concentrează pe fiecare departament în cadrul companiei și modul în care operațiunile risipitor pot fi eliminate în fiecare departament. Six Sigma se concentreaza pe reducerea numărului de erori permise în timpul proceselor de producție ale companiei. Reducerea erorilor poate ajuta la reducerea resurselor irosite. MCT încearcă să îmbunătățească fiecare operațiune în cadrul companiei prin educarea angajaților cu privire la modul de a satisface în mod corespunzător nevoile consumatorilor.

Menținerea Salarii mici

O altă strategie de gestionare comună în numerar este menținerea salariilor mici pentru manageri și angajați. In timp ce companiile trebuie să plătească salarii competitive, în scopul de a produce bunuri și servicii, overpaying pentru angajații pot duce rapid la fluxuri negative de numerar în timpul ciclurilor de afaceri lent. Companiile, de asemenea, oferă de obicei beneficii angajaților, care pot crește ieșirile de numerar. În mod corespunzător înțelegerea câți angajați sunt necesare pentru operațiunile de afaceri este un instrument esențial pentru menținerea fluxurilor de numerar pozitive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Suc comună Bara de produseSuc comună Bara de produse
Cum să Decaffeinate pliculete de ceaiCum să Decaffeinate pliculete de ceai
Cum sa faci ceai verde util pentru pierderea în greutateCum sa faci ceai verde util pentru pierderea în greutate
Care sunt beneficiile pentru sănătate ale Wu Yi ceai?Care sunt beneficiile pentru sănătate ale Wu Yi ceai?
Ceai pătate tehnici de picturaCeai pătate tehnici de pictura
Cum sa faci Lipton ceai dulceCum sa faci Lipton ceai dulce
Ce este coagulată crema utilizate pentru?Ce este coagulată crema utilizate pentru?
Cum să Brew ceai turcesc mereCum să Brew ceai turcesc mere
Cum sa faci o Cupa propriu de ceai britanicCum sa faci o Cupa propriu de ceai britanic
Cum sa faci Kava ceaiCum sa faci Kava ceai
» » Cash Flow Tehnici de management