berokinfo.com

Cum să expediez Pachete în Italia

Vedere orașului Palermo, Italia.
Vedere orașului Palermo, Italia. (Imagine: Sedmak / ISTOCK / Getty Images)

Italia a devenit o reputație - meritată sau nu - pentru a fi o țară problemă în ceea ce privește pachetele obtinerea nevătămată destinatarilor lor sunt destinate. Întreprinderile care depind de transportul rapid și de încredere pentru clienții din Italia se confruntă cu proceduri vamale prohibitive și posibilitatea ca pachetele lor pot fi pândit, sau mai rău. Dacă aveți de gând să navă de pachete în Italia, stați în cadrul protocolului italian și magazin în jurul valorii de servicii care va pune mintea la usurinta.

Purtătorii de transport

Cele mai frecvente transportatori pentru pachetele de transport maritim în Italia sunt US Serviciul postal, FedEx și United Parcel Service. Ar trebui să factor în perioadele de preț și de livrare la alegerea unui operator de transport. Încercați să magazin comparație pe site-ul diferiți purtători. Puteți introduce greutatea coletului si valoarea sa, și alegeți o metodă de transport maritim pentru a vedea cât de mult și cât de scump va fi de a livra marfa. Unii transportatori, de asemenea, vă oferă opțiunea de asigurare a coletului.

Planuri de expediere

Operatorul dvs. selectat va oferi diferite opțiuni pentru a obține pachetul în Italia. Dacă alegeți USPS, aveți patru: First Class International, Priority Mail International, Express Mail International si Global Express garantat. Primul este pentru lumina Pachete- este cea mai puțin costisitoare metodă, dar este, de asemenea, cel mai lent. Prioritatea Mail International este mai rapid, dar potential exorbitantly mai scumpe, în funcție de punctele expediate. Ultimele două opțiuni sunt grabnică și cel mai scump pentru a trimite pachete în Italia. Dacă nava în volum și nu doresc să plătească prețuri de vânzare cu amănuntul, întrebați despre vrac sau rate comerciale.

Condiții, Limite și InterdicțiiFiecare operator de transport va specifica restricții și condiții pertinente în Italia. De exemplu, USPS cere ca monede, bancnote, bijuterii și alte obiecte prețioase să fie trimise prin intermediul unui asigurat Priority Mail International parcelă. Mai mult decât atât, pentru toate transporturile comerciale, folosind prioritate Mail International, indiferent de valoare, va trebui să aplice o factură în afara dublură a pachetului, în caz contrar închise cu formularele de declarație vamală necesare. Rețineți că elemente, cum ar fi parfumuri, clopote, ceasuri și articole de mercerie și sunt interzise de la transporturile către Italia.

Italia expediere Provocări

Unii comercianți sunt șmecher de transport maritim în Italia, deoarece se simt serviciul poștal este o provocare. Pentru a evita posibilitatea ca pachetul ar putea avea loc în sus pentru că ați expediat ceva interzis, ar trebui să utilizați software-ul care se integrează cu procesul existent. Unele programe software vă informeze dacă încalcă standardele italiene, și împreună cu servicii de urmărire, cum ar fi USPS de urmărire internațională, veți putea urmări evoluția pachetului până când acesta ajunge la destinație.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rolul de Prognoză Vânzări în MarketingRolul de Prognoză Vânzări în Marketing
Importanța interpersonală comunicare în afaceriImportanța interpersonală comunicare în afaceri
Influența Internetului asupra afaceriiInfluența Internetului asupra afacerii
Ce este un plan de comunicare de marketing?Ce este un plan de comunicare de marketing?
Tipuri de comunicare media în marketingTipuri de comunicare media în marketing
Cum de a reuși în Multi-Level MarketingCum de a reuși în Multi-Level Marketing
Descrierea postului de comunicare de marketing executiv integratDescrierea postului de comunicare de marketing executiv integrat
Entry-Level Marketing Descrierea postuluiEntry-Level Marketing Descrierea postului
Cum de a dezvolta o strategie de comunicare de marketing Digital WorldCum de a dezvolta o strategie de comunicare de marketing Digital World
Obiectivele de marketing de comunicareObiectivele de marketing de comunicare
» » Cum să expediez Pachete în Italia